AKTUELNO

Ovome se niko nije nadao!

Prva zadrugarka koje je dala svoj sud u večerašnjim "Nominacijama" bila je Jelena Pašić, koja je svojevremeno bila u svađi sa ovonedeljnim potrčcima - Mensurom Ajdarpašićem i Minom Vrbaški, jer je Mina pravila ljubomorne scene zbog Mensurove prisnosti sa Pešićevom.

Sudeći po večerašnjem izlaganju, Jelena je ružnu prošlost zaboravila, a ovoga puta imala je samo reči hvale na Ajdarpašićev račun.

Foto: TV Pink Printscreen

U pitanju su meni dve drage osobe. Mina zna šta joj ja zameram, zna gde je grešila. Ona zna da bude mnogo dobar prijatelj, to što je sumnjala u mene, ja joj to opraštam. Mislim da je mnogo dobar čovek, nikada joj ništa nije teško, da doskoči, da pripomogne. Svima je poznato da ja Mensura obožavam, sa dosta njegvih mišljenja se slažem, podržavam ga skoro u svemu. Njegove mane od vrlina ne mogu da dođu do izdražaja. Mi smo rijaliti brat i sestra, sviđa mi se kako predstavlja svoju kuću, svoju Crnu Goru. Ja moju Ritu zovem Mensurita, jer ga ona obožava. Šaljem Minu iz razloga što mislim da mora hitno da izađe odavde i pronađe potrebnu pomoć - govorila je Jelena Pešić, a Mini nije bilo prijatno dok je ovo slušala.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga