AKTUELNO

Odjednom je ljubav procvetala na imanju!

Odmah nakon emisije ,,Gledanje snimaka" Maja Marinković prišla je svom medi Marku Janjuševiću Janjušu kako bi se raspravili zbog nesuglasica za crnim stolom. Naime, Marinkovićeva je imala sukob sa Zoricom Marković, koji se nije svideo Janjušu, ali ono što je iznenađujuće, jeste da se ovo jutro nisu posvađali kako to inače biva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nebitno, to je završeno, rekla mi je žena - pravdala se Maja.
Ma kome ti veruješ, bre više!? Kad izađemo odavde, obesiću te! Ti si, devojko, nešto neverovatno! Svestan sam, jer nemam izbora - rekao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Haha, medo, kakvi smo u onom klipu kao Maša i meda. Kako da se naljutiš na mene? Kako da mi zameriš bilo šta? Ti kad si izašao napolje, nisi me ni pustio da završim rečenicu! Nećemo da se svađamo - raspilavila se Maja.
Ja sam oboleo, zato je ovo ovako, odlepio sam! Ja ti kažem. Ne daj Bože da su ranije puštali ove snimke, šta ti objašnjavaš ko je i šta tebi rekao? Ovde nekoliko muškaraca treba da idu da nam ušpricaju onu injekciju da odmah umremo. Ove žene u ovom rijalitiju, mi nismo zlatni, ali vi ste đavoli - uzvratio je Janjuš.
Dobro, sličan se sličnom raduje - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga