AKTUELNO

Iva tvrdi da se svi plaše Karića.

U "Zadruzi" je uveliko u toku emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je prikazan klip na kom se Iva Grgurić i Filip Đukić svađaju oko Stefana Karića.

Voditelj Milan Milošević dao je reč Ivi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem. Šta god da kažem za Stefana, Filipu smeta. Ja sam mislila da svakom ide po jedna pica. Ja sam otišla u dnevnu sobu, nakon svađe, pa me je Stefan napao - objasnila je Iva povod za svađu sa Filipom.
Filipe, budi svestan da Ivi odgovara kad je ja vređam. Da ja ispadam degen, a ona žrtva - rekao je Stefan Karić.
Svima si je*ala majku, samo kad je Stefan u pitanju, ćutiš ko p*čka. Nema poštovanja prema meni, ni jedan posto. Priča o njihovoj ljubavi, kao o nemogućoj ljubavi. Nije svako imao po picu. Ona je to iskoristila da bi napravila problem. Meni nije palo na pamet da ja pravim scene zbog pice. Ona mi je rekla da sam Stefanov poltron. Pokušava da me isprovocira - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan ne može da k*nja od vas koji mu ne izlazite iz g*zice. Ti si, Filipe, ljubomoran kao ker. Svi su bili protiv mene i Karića. To je ljubav koja se nije desila. Nemoj da mi praviš frku oko Stefana, nemoj da ja tebi napravim frku, a ja neću da igram rijaliti- rekla je Iva.
Aludiraš da ti je žao što nisi sa Karićem, komentariši koliko hoćeš - urlao je Filip.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga