AKTUELNO

Svega mu je preko glave.

U "Zadruzi" je uveliko u toku emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je prikazan klip na kom se Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš svađaju u pabu.

Voditelj Milan Milošević je najpre dao reč Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne razumem čemu situacija da Ivana menja priču. Mene je to iziritiralo, povredilo, ja sam morala da odreagujem. Zorica mi je rekla da su se Janjuš i Mateja smejali tome što sam ja Janjuša uhvatila za ruku - rekla je Maja.
Ovo je užasno, smešno. Da se ja kunem u dete, zbog neke pesme, ne ide više - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedan dan je kriv Đedović, drugi klip sam kriva ja. Ja sam u tom momentu sedela preko puta njih dvojice. Ja sam se smejala tebi, dok je Janjuš pričao sa Matejom. Ti si mi bila smešna, što si se okačila oko ruke tolikog čoveka. Ne znam o čemu su pričali Janjuš i Mateja - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Uzrok naših svađa si, Majo, ti - rekao je Janjuš.
Ne znam što su svi u šoku što se ovo desilo. Uzrok naših svađa jesu Ivanine uspomene. To je nešto što je bilo pre mene, i to me ne zanima. Napala sam ga što nisam znala. Ja sam ga napala zbog toga što sam mislila koju je Ivana toliko potencirala. Mi imamo više naših pesama - dodala je Marinkovićeva.
Postoji samo jedna žena koja ima pravo da me napada. Za sve ostalo me boli k*rac - rekao je Janjuš, a potom napustio Belu kuću vidno nervozan i besan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga