AKTUELNO

Za crnim stolom ponovo pale teške reči!

U "Zadruzi" je uveliko u toku emisija "Gledanje snimaka". Zadrugarima je prikazan klip na kom se Luna Đogani svađa sa Markom Miljkovićem oko raspodele budžeta i što je "stavio u koš" sa Jelenom Pešić.

Voditelj Milan Milošević najpre je dao reč Luni.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Đedovića, on je rekao nešto što je Marko trebalo da demantuje. Mene je zaboleo što je Đedović rekao da sam Marku uništila reputaciju. Pre toga smo se mama i ja svađale. Ja sam njegova devojka, meni treba da da tri velika budžeta. Mene je iznerviralo što me stavio u isti koš sa ostalima. Mene nervira što ispada da se Marko ovde druži sa mnom. Ja sam njegova devojka više od godinu i po dana. Imam prava da radim šta hoću. Ja sam tad poludela, izvrištala se. Posle mi je bilo žao. Želela sam da bolje demantuje Đedovića. Slušam tri godine kako ja činim ljude lošima - rekla je Luna.
Nemam u planu da gazim po tebi. Ti imaš želju da provociraš, da ispadaš najgora - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Volela bih da budem kao Jelena i Ana. Uvek sređena, uvek nasmejana, uvek iznad situacije. Ali ja nisam to, mene vređaju neke stvari - rekla je Luna.
Logično je da ti i ja nemamo isti stav. Kad god neko misli što ti smatraš da nije tako ti misliš da te ljudi mrze. Zaboli me da te mrzim. Tvoje reakcije su izazvale moje ponašanje prema tebi. Ti imaš isti gen kao tvoj otac, odmah napadate, ne dozvoljavate da vam se kaže. Marko je i drzak i bezobrazan, ti imaš odvartno ponašanje. On vrlo dobro zna i momente i trenutke. Ja mislim da ste vi njega (Marka) unakazili u ovom rijalitiju. Đoganijevi su ga unakazili - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si iskreno rekla za Mensura, a mogla si da napraviš još veći konflikt - rekao je Đedović.
Ja se plašim Markovog i Mensurovog konflikta. Marko zna zašto - rekla je Luna.
Đedović se dosta pristojnije ponaša otkad mu se Luna izvinila, i ne vređa je toliko. Nema potrebe da se ja mešam, ja pustim čoveka da pusti svoje mišljenje. Ja sam sve radio svesno, ja ako se ponižavam, sebe ponižavam. Ni zbog čega se ne kajem, Luna nema nikakve veze sa tim - rekao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je Đedović u pravu, možda nisam ni trebala da uđem. Marko bi bio miran, mama ne bi ušla da sam ja ušla, trebala sam život da pustim da teče svojim tokom - rekla je Luna.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga