AKTUELNO

Burna noć za crnim stolom.

Kao i svakog četvrtka, i večeras se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su videli klip na kom se Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški svađaju zbog toga što je on pomenuo njen s*ks sa njenim bivšim dečkom, Nemanjom Đerićem Đeksonom. Voditelj Milan Milošević najpre je dao reč Mini.

Ovo je neka normalna svađa. Meni ne prijaju neke njegove šale. On ima pravo da mi prigovori za to što je bilo. On se tako šali. Htela sam da mu lupim šamar, ali sam se iskontrolisala. To je bilo u pogrešnom trenutku. Bilo je mnogo gorih stvari - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da pričam. Laprdam mesecima. Ja sam izgrađen kroz sport i modeling, nemam zbog čega da budem ljubomoran i iskompleksiran. Dovoljno sam uspeo za dvadeset tri godine - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Edisu Edu Fetiću se slošilo u toku emisije, pa ga je voditelj pitao šta nije u redu. Edo je rekao da je sa njim sve okej, ali njegovo stanje primetili su i ostali zadrugari.

On glumi da je jak, a sve drži u sebi - rekla je Mima Živvković.
Niti je Edo nasilnik, niti bi se Dragana prijavila u policiju - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana je uvek ostajala nedorečena. Edo se branio, verovatno nije nasilnik. I te večeri se ukopala od straha. Krivim Draganu jer nije do kraja iznela konkretne situacije.Nazvala sam Draganu kur*om s punim pravom. Ti (Edo) si je napravio najgorom droljom - rekla je Zorica Marković.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.M.

#Zadruga