AKTUELNO

Pokušaj pomirenja u toku.

Anabela Atijas i Luna Đogani dobile su priliku u Rajskom vrtu da izglade odnos svoj i pomire se nakon brojnih nesuglasica koje su do sada imale u rijalitiju "Zadruga". Drvo mudrosti pokušalo je da objasni majci i ćerki koliko je njihova ljubav i povezanost.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada on mene bude poštovao kao majku troje dece, kao majku njegove devojke, onda ću ja njega da poštujem - rekla je Anabela.
Je l' ti shvataš da ti sve vreme pričaš o njemu - rekla je Luna.
Zato što je on naš problem. Znaš kad bih ja Andreju dozvolila mojim roditeljima tako da se obraća? Nikad - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Od kako smo Marko i ja u raskoraku, on je najdivniji prema tebi, ljubi te, pokriva, mazi. Ako je to trebalo da se desi da bi shvatio koliko te voli, u redu. Ako me mrzi, okej, skloniću se - rekla je Anabela.
Ne mrzi te - odgovorila je Đoganijeva.
Ti svaki put imaš potrebu da kriviš mene za te neke stvari. Mene to boli, ja sam svesna toga - rekla je Luna.
Ne, ne, izdvoji tu priču. Ja sam se trudila da ti budeš srećna. Ja sam to radila od srca, ja sam tvoja mama. Ali ne možeš to da izbrišeš gumicom. I ja kad sam došla, mogli smo da sednemo i izmirimo se. Ja kad sam došla ja nisam pružila ruku dvojici zadrugara. On je sa mnom sedeo, jeo, pio kafu. On je mene otpratio sa Instagrama, šta to znači? "Nemoj da mi se javiš na ulici". Tvoj stav treba da bude: "To je moja mama, tamo ne zalazi". Isto tako: "To je moj muž, tamo ne zalazi", a ne ja ustanem da pričam, a ti me napadaš - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, tu si u pravu. Ali ti ne misliš to, nisi promenila mišljenje - odgovorila je Luna.
Anabela, da li si spremna da vratiš svoj odnos sa Lunom na staro - pitalo je Drvo ovu zadrugarku.
Naravno da sam spremna, ali želim da imam pravo glasa. Rekla sam joj više puta "Nemoj da mi braniš da se osećam loše ako me povrede". A ne ja da idem stalno da se izvinjavam, ceo život se izvinjavam - rekla je Atijasova.
Luna, imaš li hrabrosti da kada shvatiš da kada Marko nije u pravu, da odbraniš svoju majku ili je ipak ljubav jača od toga - pitalo je Drvo Lunu.
Da, naravno da imam! Sinoć sam mu rekla da ne treba to da radi i priča jer je ona moja majka. Ja sam njemu zamerila i kad ju je podigao za potrčka. On je rekao da bi ispao licemeran, da su ga napali. Ja na neki svoj način uvek njemu kažem, to što ja ne vrištim na njega za stolom, to ne znači da ja njemu ne zameram - objasnila je Luna.
Meni je bitno samo da ti znaš ovo: Marko i ja, za tatu ne znam, nikada ne pričamo ništa ružno o tebi. Ja te spomenem kroz neku anegdotu. Marko nema potrebu da priča o tebi - dodala je Luna, a Anabela je rekla da nju prazne reči ne zanimaju, već samo dela.

Više o svemu pogledajte u nastavku teksta.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink