AKTUELNO

Marko Miljković Anabeli je samo so na rani.

U Beloj kući sinoć je održana emisija "Pitanja gledalaca" tokom koje milionski auditorijum televizije Pink ima priliku da učesnike rijalitija "Zadruga" pita baš sve. Anabela Atijas i Luna Đogani već danima nisu u dobrim odnosima, a to su primetili i gledaoci rijalitija te su imali dosta pitanja za majku i ćerku.

Foto: TV Pink Printscreen

"Između vas je očigledno da ne postoji ljubav, već mržnja, mislite li da ćete uspeti da popravite odnos?" bilo je pitanje za Lunu i Anabelu.

Ja ne mogu da mrzim svoje dete. I da mi je to poslednja, ne bih to mogla. Smeta mi njeno prisustvo, zato sam promenila i mesto. Nije to ni mržnja ni bes. Sve mi je uskraćeno, ne znam kako bih sebe objasnila u ovom momentu. Posle Gagijevih reči, jedan deo mene je umro. Želim da je ostavim sa ljudima koji joj misle dobro - rekla je Anabela.

"Da li znaš da postoje majke koje svoju decu ne nazivaju šugom?" - bilo je pitanje koje je pročitao Milan Milošević, zadrugarki i pevačici Anabeli Atijas.

Čisto sumnjam. Bila sam besna, ljuta, nervozna... Gledam je, ne vidim je... Ne mogu da verujem dokle nas je dovela svojim stavom. Baš toliko dno da sam zaslužila u očima koje su bile za mene najlepše na svetu, svašta bih joj rekla. Ja ne pamtim da sam je ikada u životu uvredila, na taj način. To u autu i sad ovo što smo spomenuli - odgovorila je Anabela.

U jednom od pitanja upućenih Luni Đogani, gledaoci su je podsetili na situaciju kada je ona svog dečka Marka Miljkovića nazvala "šerpom".

Ja sam rekla: "Želim vam ga, vodite ga kući", ali nisam rekla to za šerpu. To sada nije bitno. Tada sam bila jako besna na Marka. Svašta sam izgovorila. On je to gledao i rekao mi je kada smo se pomirili da nije znao u šta da veruje. Svašta nešto sam rekla, još su se javljale neke žene. Da, tada sam duplirala terapiju. Te naše svađe su stvarno bile katastrofa, ali sam prestala. Sada se osećam još gore nego tada. Stojim iza svega toga, samo se ne sećam to za šerpu - rekla je Luna.

Anabela je dobila i pitanje da li je ona rodila Lunu ili Luna nju i ko koga treba da podržava.

Ne tražim da me niko brani fizički. Čula sam puno slučajeva da deca odreaguju kada je nepravda između roditelja u pitanju. Desilo mi se pred Lunin ulazak u "Zadrugu", i žena koju smatram veoma inteligentnom mi je rekla "Gledam Zadrugu, ne mogu pred Andrejem da se ne uvredi, Gagi je divan, on mrava ne bi zgazio, izvini, ali moram to da ti kažem". U meni je sve kuljalo tad, ali sam ćutala, nisam se trudila da objašnjavam - bio je Anabelin odgovor.

"Zašto nisi ispao šmeker, dao Anabeli veliki budžet i pružio joj ruku pomirenja ili joj dao mali budžet i stavio je za potrčka? Ovako si Marko, naš, ispao i bez stava i bez karaktera!" - želeli su da čuju gledaoci od Marka Miljkovića.

Ja sam tako osetio da treba da uradim. Neke stvari bih mogao da joj opravdam, ali to njeno ponašanje, jednostavno ne mogu... Okej, Lunina je mama. Više puta je izgubila poštovanje kao Lunina mama, ali mi ipak u malom mozgu stoji da je Lunina mama. Verovatno bi veći haos bio da je Anabela običan učesnik. Ja stvarno ne mogu da oprostim nekom ko je radio takve stvari. Ja ne mogu da pričam šta se tu sve dešavalo. S moje strane neće sigurno doći do oprosta, to jedino može doći s njene strane. Videćemo šta će biti - rekao je Marko.
Ja se kajem zbog sebe, pre svega zato što nikada u životu nisam bila zla. Nikada nisam bila zlopamtilo. Onaj dan kad je delio budžete rekao je da nije osvetoljubiv, nisam ni ja. Ja ne želim da živim s tom mržnjom u sebi koja me razara. Kajem se! Poklekla sam. Možda i bolje, a to da li će on meni da oprosti ili ne, nije mi ni stalo, jer se radi o čoveku koji prvo sebi treba da sredi život i sebe da ceni. Mašta, može svašta! - izjavila je Anabela.

Gledaoci su Lunu pitali i da li planira da pre izlaska opali majci šamar jer, po njihovom mišljenju, samo još to nije uradila. Ona je dala kratak odričan odgovor, a Mima Živković joj je održala lekciju.

Odnos majke i ćerke sve je lošiji, Anabela je priznala da Lunu više ne može da gleda jer joj je teško u šta se pretvorila, dok Đoganijeva ističe da ne može da veruje u šta se njen odnos sa majkom pretvorio, a bile su tako bliske.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink