AKTUELNO

Ima amneziju!

"Da li se sećaš šta si izgovorila u emisiji Zadruga - narod pita nakon Zadruge 2 kada si pohvalila Lepog Miću, a jednoj gledateljki si rekla da joj želiš u životu šerpu za zeta i da te podsetimo, svi mi nemamo amneziju, nego ti. Zbog njega si, kao što si sama rekla, duplirala terapiju. Šta ti sada očekuješ od svoje majke?" - glasilo je pitanje za Lunu Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad nisam rekla da je šerpa - rekla je Luna.
Jesi, ima snimak - rekao je Milan Milošević, Luni.
Ja sam rekla: "Želim vam ga, vodite ga kući", ali nisam rekla to za šerpu. To sada nije bitno. Tada sam bila jako besna na Marka. Svašta sam izgovorila. On je to gledao i rekao mi je kada smo se pomirili da nije znao u šta da veruje. Svašta nešto sam rekla, još su se javljale neke žene. Da, tada sam duplirala terapiju. Te naše svađe su stvarno bile katastrofa, ali sam prestala. Sada se osećam još gore nego tada. Stojim iza svega toga, samo se ne sećam to za šerpu - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam već rekla milion puta. Meni teško pada i kada se otac izdere na dete. Smeta mi ponašanje muškaraca prema ženama, kao Markovo. On je prošle godine vređao sve devojke. Draganu je nazvao punjenom paprikom - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga