AKTUELNO

Ermina je istakla da je Maju i Janjuša štitila pre nego što su priznali svoju vezu.

"Odakle tebi pravo da ti bilo koga kritikuješ kad ti sama lažeš, a da ne pričamo o lažnoj trudnoći i s*ksu na televziji, a imaš sina kod kuće koji sve to gleda" - poručili su gledaoci večeras Ermini Pašović u emisiji "Pitanja gledalaca". Ovo je inače zadrugarima pročitao voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Na koga se to odnosi? Na Maju? Maja ima s*ks s oženjenim koji ima dete kod kuće, samo neka uključi mozak. Ja sam krila, lagala za nju, štitila nju, štitila njega... Ja jeste da dosta spletkarim, ali ne iznosim neke tajne koje bi mogle nekome da štete. Ona je dobacila to što je dobacila, Janjuš je rekao: "Na koga to misliš?", ona je rekla: "Na Erminu", ja sam skočila i počela sve da bacam - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

To govori o njoj. Ja neću da je psujem. Ja sa Erminom nikada ranije nisam imala problem. Bila je tu uz mene. Ja sa njom nikakav problem nisam imala, bila je uvek tu za mene. Moram da kažem da sam se malo razočarala u nju, za tu ceduljicu. Mada, može da se zažmuri, to je bilo u februaru mesecu. To što je ona mene psovala, to govori o njoj, ja neću da je vređam. Ona me ne zanima, imam dosta svojih problema - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kad vidim Majino njeno ponašanje, ne zanima me. Majo, ne mogu više da te slušam! Majo, boli me k*rac više! Kako kažeš, koju pi*ku materinu! - rekao je Janjuš i bacio flašu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga