AKTUELNO

Maja je čak bila i u suzama.

Marko Janjušević Janjuš dobio je pitanje od Lune Đogani u večerašnjoj "Igri istine", a onda se posvađao sa Ivom Grgurić zbog Maje Marinković. Ovom prilikom Janjuš je istakao da je odnos sa Majom bila strast. Tokom Janjuševe svađe sa Ivom, Maja je bila veoma nervozna, pa je često dobacivala sa strane.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je sa Majom više ljubav ili je više strast - pitala je Luna, Janjuša.
Pa, j*bem mu mater... Strast... - rekao je Janjuš Luni, a onda se posvađao sa Ivom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivo, ti malopre dobacuješ! Iva, nemoj meni te priče, gledaj svoja posla. Ivo, malopre si dobacivala isto. Ti si joj govorila kad nisi trebala da joj govoriš - nastavio je da priča Janjuš.
Ja joj govorim da bude uz tebe! Rekla sam joj: "Ako ti je stalo do Janjuša, da ne iznosiš to za crnim stolom što pričate ispod pokrivača", samo kad bi znao šta ja njoj sve govorim - rekla je Iva.
Problem je što je Maja povodljiva i sluša druge. Ja mogu samo da kažem da je Iva u tvoju korist komentarisala - rekla je Ermina, Janjušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam nikakvo poverenje u nju. Sad je gotovo. Koga boli k*rac za nju? Samo mi je žao svojih reakcija - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj rekla da nikad nije trebala ovako duboko da ulazi u nešto s njim. Ja sam joj to govorila u četiri oka. Kad je već ušla, niti sam joj govorila da kaže, niti sam ja govorila da nešto prizna. Ja sam uvek bila uz nju, šta god da je priznala. Ovo što oni rade, ja ne podržavam. Ja sam njoj drugarica i šta god ona odlučila, mene to ne remeti. Ako ona hoće u crno blato, idemo, jer sam ja njena drugarica. Njene emocije su prevladale, njeno srce je prevladalo... Ja sam uz nju - rekla je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga