AKTUELNO

O ovome se mnogo priča!

"Koji je pravi razlog zbog kojeg si jutros napao Mensura? Mensure, tebi svaki čast što nisi naseo na provokacije taksista rogonje!" - glasilo je pitanje gledalaca za Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Bora i Milica trebaju da spuste loptu, što napadaju Erminu, jer mi je pomagala. I te kako je ona tu bila za njih. Ermina nije prihvatila Borino izvinjenje, jer joj je psovao dete - počeo je da priča Marko, a Ermina se umešala.
Ja jesam njemu opsovala majku, to je uzrečica. Ne opravdavajte ga da se sprdao! Niko mi ovde neće psovati dete - vikala je Pašovićeva.
Ermina nije htela da ga gađa, ona je bacila šoplju iz besa sa strane. Njihov odnos je zapetljan od ranije, ja neću da se mešam, ali hoću kada je u pitanju njena pomoć meni tokom mesečnice. Neću da se govori ovde da je Ermina moj batler. Neka misli ko šta misli, ja sam sa Borom dobar, ali u ovom slučaju ću da se umešam. Vi imate veliki problem odranije, neko je ovde veliki licemer. Ako već imate te zamršene odnose, čemu pozamljivanje pileta, stoljnjaka i slično. Vi imate neraščićenih odnosa odranije, ako ne možete da se družite, bolje da prekinete prijateljstvo odmah - govorio je Miljković.
Bora je takav, on kada se polači sa nekim, počne da nabija na nos sve odranije. Psovao mi je dete, govorio je o slavi i tako dalje, ja ne želim da dozvolim da mi neko psuje dete i tačka - govorila je Ermina.

Miljković se napokon vratio na prvobitno pitanje u vezi sa Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina nije prihvatila izvinjenje od Bore jer joj je posovao dete, sprdao je na neki način koji nije bio fin. Mensur se samo smejao svemu tome, nisam ga napao, samo sam se i ja njemu smejao, to nije nikakav napad. Rekao sam mu, šta sam mu rekao. Nema potrebe da se Mensur sladi dok Bora sprda Erminu. Bora je sprda, Mensur se smeja, super, odlično. Uzvratio sam mu kako sam mu uzvratio. Što se tiče Ermine i Bore, ako mogu to da reše, neka reše, ako ne mogu, neka ne dele, neka prestanu da se druže. Svašta je on meni govorio, prvi si počeo sa tim drkačkim, đilkoškim forama - tvrdio je Miljković.
On je preko Bore i Ermine ušao u konflikt sa njim, da bi mu ja olakšao boravak ovde, nećeš to dočekati - istakao je Mensurom.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga