AKTUELNO

Ona je ljubomorna jer njen dečko planira nastup sa drugom devojkom.

Zadrugari su sa oduševljenjem dočekali pismo Velikog šefa o "Zadrugoviziji" koja će biti organizovana ove subote. Milica Kemez ipak zamerila je svom dečku Bori Santani što ne želi da nastupa sa njom, već sa drugom zadrugarkom. Iako nisu jasno precizirali o kojoj stanarki Bele kuće je reč, vrlo je izvesno da će Bori partnerka na sceni "Zadrugovizije" biti Ivana Krunić, budući da je Kemezova ranije ljubomorisala dečku zbog nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da bog da ne dočekao jutro. Dabogda završio kod moje majke, evo ovoga mi krsta ako uzmeš makaze u ruke. Ti meni praviš problem zbog mog posla - rekao je Bora.
Sa mnom si završio. Kad su svi parovi nastupali, ti si hteo sa njom. Očigledno ti se sviđa devojka, pa izvoli, nastupaj sa njom - ljuta je bila Milica.
Nemojte se svađati sad oko toga. Ako mu je to želja tri godine da peva, pusti ga - smirivala ih je Ermina.
Pustila sam ga - odgovorila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Sama ćeš biti kriva posle kad ti budem je*ao sve što imaš i nemaš. Jedva čekam da izađemo da te ne vidim više. Ako makaze budeš uzela ruke, završili smo - besan je bio Santana.
Pa ti si sam rekao da ti se na nju di*e ki*a. Sve ti je bitnije od mene - rekla je Milica.
Moj posao mi je najbitniji, zbog toga i nisam u vezama. Mene zovu da pevam po 20 dana, naravno da idem. Prvo moj posao, pa ljubav. Ne živi se od ljubavi - zaključio je Bora.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink