AKTUELNO

Sve ga je stiglo!

Marko Janjušević Janjuš prethodnog dana bio je nešto prisniji sa Majom Marinković, prvi put nakon što je ona otkrila njihovu aferu. Juče su u Beloj kući organizovane dve žurke povodom proslave rođendana vlasnika TV Pink - Željka Mitrovića.

Tim povodom svi zadrugari su se uz piće, muziku i izobilje hrane opustili, a među njima su bili i Maja i Janjuš te su bivšem košarkašu kočnice popustile i ponovo je bio prisan sa bivšom drugaricom.

Sa Janjušem su noćas mnogi razgovarali o situaciji u kojoj se našao, a među njima su bili i Nikola Orozović i Gagi Đogani.

Ipak, Janjušević nije mogao da sakrije emocije koje su ga pogađale sve vreme.

Šta da radimo Majo? Danas smo pričali isto, ja ne mogu da se svađam Majo više sa tobom. Ne mogu više Majo! Je l' razumeš? Šta god da ti kažem, ti ustaneš i kažeš da sam ti rekao. Ako sam ti rekao da se smiriš, zbog čega Majo? Šta sam ja tebi loše uradio u životu? - pokušavao je Janjuš da odgovori Maju od poligrafskog ispitivanja.
Nisi ništa loše uradio, ali znaš kakav smo imali odnos, a meni je smetao tvoj odnos sa drugim devojkama - rekla je Maja.

U toku odgovaranja odnosno pokušaja Janjuša da svoju drugaricu odvrati od namere da priča na poligrafu, oni su ponovo završili u istoj posetlji.

Majo, iskreno ti kažem, budalaštine su, ako ideš na poligraf, ja idem kući! Ja se ne plašim ničega, nego je blam Majo! Ne pravim te budalom, Majo! - zapretio je Janjušević.
Što si se uplašio? Ti nećeš reći ništa! Da li si mi zbog toga dva puta prilazio? Ne verujem ti ništa! Slagao si sve, nemoj da mi namiguješ! Ja sam mnogo luda, nemoj da se igraš sa mnom, sa mnom se niko ne igra! - odbrusila je Maja.

Marko je ubrzo spakovao svoje stvari i uputio se na kapiju u nameri da napusti rijaliti "Zadruga".

Pozdravi sve ukućane. Ja sada idem. Hvala ti Majo na svemu. Ovo je bolest, ja idem kući, druže - pričao je Janjuš.
Izdrži druže - govorio mu je Orozović koji je u tom trenutku ušao u pab.

On je zatim pokušao da pobegne preko ograde.

Janjušević je ipak odustalo od bekstva te se pokunjeno sa vrećom stvari vratio nazad u pab.

Igraš se sa mojim emocijama, ostala sam bez glasa zbog tebe! Kako da ti verujem? Ako je sad, onda dobro, onda ti verujem! - rekla je Maja.
Majo, ne igram se sa tvojim emocijama! Šta da radimo? Evo reci mi molim te, pričamo normalno. Šta da radimo? Majo budi ozbiljna, nemoj da se smeješ - dodao je Janjuš.

Janjuš dugo nije mogao da se smiri te je u zoru, dok su svi bili u dubokom snu, plakao. Nakon toga, Janjušević je povraćao a Orozović je pokušao da ga umiri i ubedi da legne da spava.

Kako će se situacija sa Markom Janjuševićem dalje odvijati i kakav će biti njegov odnos sa Majom, kao i koji će biti rezultati poligrafa, ostaje da vidimo vrlo brzo.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'