AKTUELNO

Mnogi portali postavili su Janjušu isto pitanje!

"Zašto se kontantno buniš kada ti se postavljaju pitanja za Maju, kada sam daješ povoda za to?" - glasilo je prvo pitanje za Marka Janjuševića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam smeo da dozvolim neke stvari, desilo se, nema nazad. Ne bunim se zbog pitanja u zadnje vreme, stvarno. Kada je nešto istina, ja samo prećutim, ne lažem. Ja imam pravo da se branim na način na koji ja želim, ne opterećujem se više, ne raspravljam se, niti ću ubuduće - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

"Poslednjih dana sve češće spominješ Enu, kako to da si je se tek sada setio, kako to da na njene oči dodiruješ međunožnje druge devojke? - glasilo je potpitanje za Janjuševića.

Ne spominjem je poslednjih dana, već svih devet meseci, jedva čekam da je vidim. Pogrešio sam. To je to. Ja sam taj koji je najgori ovde, provlači se nešto što se desilo jednom ili dva puta - rekao je Marko.

"Ceo dan si proveo sa Majom na tremu, jeste li vi prijatelji, cimeri, šta ste?" -glasilo je sledeće pitanje.

Bili smo deset minuta, samo sam joj objasnio neke stvari šta ja mislim da greši, ja sam joj rekao iz neke dobre namere - objasnio je bivši košarkaš.

Sve redakcije postavile su Janjuševiću isto pitanje: "Da li se plašiš Majinog poligrafa?"

Ja neću da pričam da li sam se sa nekim mazio i vaćario, ne plašim se, šta je rečeno, rečeno je. Ja sam rekao da sam pogrešio, ja više ne znam šta drugo da kažem. Da li će ovo poremetiti moj brak, videćemo kada izađem, toliko se digla prašina, ja nisam ubio čoveka. Popričaću kada izađem, naravno. Razmišljam kako je mojima, da li imaju veliki pritisak, to me baš jede. Ne plačem ni zbog kog samo zbog njih. Moja žena je gledala sve, svi snimci postoje, ona neka oceni da li može da pređe preko ovoga ili ne. Siguran sam da neće reagovati burno na početku, ali ne mogu da ti odgovorim, jer nemam predstavu - objasnio je zadrugar.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu unastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'