AKTUELNO

Maja i Janjuš se ne smiruju! Ona mu obećala da će ga tek urnisati, a uzgred smatra da je on i dalje voli.

Učesnici "Zadruge" mogli su danas u emisiji "Gledanje snimaka" da vide razgovor Marka Janjuševića Janjuša sa zadrugarima o Maji Marinković koja je nedavno otkrila šta su sve Janjuš i ona radili.

U klipu sam rekao da nisam za 10 godina proveo više vremena sa ženom, kao sa pojedinim osobama. Nisam rekao: "Sa Majom", ali sam je računao - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada ću da ga urnišem do kraja. On se meni zgadio! Ne znam čemu danas potreba da me izbacuje iz radija. On koristi tu emisiju da leči svoje frustracije. Mene je Stefan zvao u tu emisiju. Nisam došla da se svađam s njim, niti da ga vređam. Došla sam da ispoštujem i Stefana i njega. Iznerivrala sam se oko toga, doživela sam poniženje, ali mi je Mića objasnio da on sam sebe ponižava. Zgadio mi se i molim vas što pre da mi date poligraf. On je malopre vrteo moju brojanicu i ja sam rekla: "Znam da je i dalje čuvaš". To je dokaz još jedan da sam ga nasamarila. Ne možeš sa mnom da se igraš. Dobrih 10 minuta me je gurao. Kamera ona tamo je sve snimala. Vrteo je moju roze brojanicu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Snimak u kom Janjuš vrti Majinu brojanicu možete pogledati ispod.

Devojko, ti mene ne možeš da urnišeš! Meni je najbolesnija stvar što ona šalje Anabelu i Lunu da vide da li ću ja da se smuvam s Ivom. Majo, ja jedva čekam da vidim kakav ćeš psihijatar da mi budeš. Majo, ostavi me na miru - rekao je Janjuš.
Pao si na iskušenju! Danas sam se osetila poniženo, dva puta sam plakala - izjavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ne možeš da gostuješ u mojim emisijama, niti ćeš gostovati! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije tvoja emisija! Ja sam svakako glavna tema u tvojoj glavi. Juče sam ti rekla: "Telekom Srbija, pozvani korisnik nije dostupan, Pokušajte nikad!". On me i dalje voli. Ovo su sve lične frustracije. Voliš me, a lažeš! Pogodilo me je što me je kao nekog kera izbacio iz radija - govorila je Maja.
Malopre, kada je sela pored njega, procvetao kao zumbul - rekao je David.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević

#Zadruga

'