AKTUELNO

Mensur je bio veoma besan.

Kako je izgledao haos između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića ove nedelje, večeras su mogli da pogledaju svi učesnici rijaliti programa "Zadruga". Mina je tokom snimka imala komentar, dok je Mensur sve vreme bio vidno nervozan. Zadrugari su ostali u šoku kad su čuli da se Mina ponovo klela u svog brata.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, što radim više ovo? Ja ne smem više da pijem - govorila je Mina tokom klipa.
Ovako kada ovo vidim, vidim jednu paćenicu koja je sama izgubila to, njenim ponašanjem i rečima... Ovo nije primer devojke kako treba da se ponaša prema nekom momku. Smatram da on ne zaslužuje ovo. Kada izađem, idem na pokajanje i oprost gde treba. Opet sam rekla to za brata - rekla je Mina.
I ko te tera sada to da pričaš? - prekinuo ju je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne traži to od mene! Mene je on danas zagrlio, te stvari mene ispunjavaju. Imam volju i hoću, prvo zbog sebe, a onda i zbog njega, da se uzdignem. Prvo si ti Mensure mene izdigao. Nama je najbitniji taj prijateljski odnos... - govorila je Mina, a onda ju je Mensur prekinuo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta pričaš ti, kakav prijateljski odnos? Ja sutra da sednem s nekom drugom devojkom, ti bi mi haos napravila, jer me i dalje voliš. Nastavi da pereš sebe, tako i treba! - rekao je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'