AKTUELNO

Nije mogla da izdrži!

Anabela Atijas došla je u žestok okršaj za vreme emisije ,,Pitanja gledalaca" sa Jelenom Pešić, jer je spomenula Kristinu Kiju Kockar. Marko Đedović odbranio je Jelenu pred Anabelom, govoreći da je uvek napada kada je u dobrim odnosima sa ćerkom Lunom Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Kaže zaljubljen si u nju, ona je bolja od nje, ja nisam dobra sa Lunom, mi ne pričamo! Ja se slažem sa tobom, ali imam pravo da kažem Jeleni da greši, jer je rekla da je nisam vaspitala, ona to ne bi trebalo da pominje. To pominju g*vna i ološi! Sloba je podigao Lunu i rekao da je njena ljubav i da je on bira. Ne može Jelena da kaže da je Kija bila tu. Ako hoćeš nekog da kriviš, krivi Slobu, tj. oboje da je krive - rekla je Anabela.

Potom je došla i Jelena, sa kojomm je Anabela popričala o svemu što je pričala sa Markom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si meni rekla da ne mogu tako da se ponašam kada vidim devojku koja plače, to si trebala prvo svoju ćerku da naučiš. Ja sam ranije pominjala Kiju, ja to ne mogu da poredim, naravno. Ali isto je tako i Kija patila. Ja uopšte neću da ulazim u to, ja do te mere idem.. Nemoj da okrećeš sada priču! - rekla je Jelena.
Ali ona nikad nije ružnu reč rekla, ona uvek sa bolom priča da nije vaspitana, mene to toliko boli, ispada da je nevaspitana i razmažena! Dva, tri puta si me udarila na to, rekla si ono veče da tvoja majka zna da nećeš završiti u tuđem krevetu ili zatvoru - pričala je Anabela u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je potom nastavila da vodi razgovore sa najboljim drugarima Markom i Mirkom Gavrićem o svemu što se dešavalo prethodnih dana.

Atijasova je takođe nastavila da priča sa Mirkom u garderoberu o istoj temi, tražeći od njega odobrenje da je dobro postupila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'