AKTUELNO

Marko je poručio Luni da će biti haos ako je opet uhvati u laži.

Luna Đogani i Marko Miljković pričali su i u cik zore, dok su svi zadrugari spavali. Iako se činilo da je Miljković brižan dečko, on je ipak ostao duže sa Lunom kako bi izbegao komunikaciju sa Jelenom Pešić. Inače, Marko i Jelena su ove nedelje potrčci, zbog čega zajedno spavaju u sobi za izolaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se opet upetljaš, onda smo se tek usr*li... Vrati malo film, pa se seti. Možda ćeš se setiti sutra. Nema veze. Nema razloga da ti nap*šavaš tamo nekoga. Pusti ti to. Polako s tim uvredama. Ja već imam plan kada budem izašao napolje, opusti se. Ja imam već sve u glavi što se tiče tog slučaja, ali nemoj ti da me lažeš. Još jedna laž i napravićemo haos -govorio je Marko.
Ja nemam šta da te lažem, ja jedva čekam da ti izađeš i vidiš sve to. U tom kafiću sam bila sat vremena, od toga se napravilo... J*bao me dan kada sam ušla u taj kafić! - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je bio potpuno siguran da je Jelena zaspala (negde ispred 7 časova ujutru) Marko se usputio sa izolaciji i gledao da spava. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'