AKTUELNO

Radio je ono što je najbolje znao - pričao.

Dugo čekani razgovor bivših partnera, Ivane Krunić i Baneta Čolaka se desio danas. Iako joj je on obećao da joj više neće prilaziti, tokom sinoćne žurke, Čolak je ipak prekršio datu reč i krenuo u akciju u kojoj se najbolje snalazi, a to je razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ti lep taj zid, pun je... Veruj mi, ljudi te zbog toga i gledaju na taj način. Nema potrebe da se bojiš da te neko povredi. Ako ti neko kaže milion ružnih reči, ne moraš da mu odgovoriš! - pričala je Ivana.
Ja sam taj zid stvorio, jer mi je lakše da se napolju filtriram. Ti mene najbolje poznaješ ovde. A jesi li gledala ti Eda kada me je psovao? Ja njemu nisam hteo da skinem Draganu - rekao je Čolak.
Kada su vas stavili za potrčke, samo još jedna stvar, to se tamo videlo nisi mogao da sakriješ sreću jer su te izabrali! Primio si se kao mladi majmun, ti si prema njoj prisan kad oni raskinu, a kad je Edo dobar sa Draganom ne zoveš je cico, mico... Mima te je provalila - dodala je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam i prošle sezone imao takav odnos, pa nas nisu spajali, čak i bez Eda! Ja sam nju samo jednom zagrlio u izolaciji. Bilo mi je neprijatno - pravdao se Čolak.
Nije ti bilo neprijatno, već si pomislio da si opet u vezi, to ti je bilo u glavi - odbrusila je Krunićeva.

Ivana i Bane su nastavili da se prepucavaju i o Ermini Pašović i o svim dodatnim stvarima. Naime, Krunićeva je optužila Baneta da je sa Erminom imao dogovor, što je njega pecnulo. U nastavku razgovora pričali su i o njegovoj iskrenosti, a Čolak je sve vreme pokušavao da je vrati u svoj život, što mu i nije pošlo za rukom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'