AKTUELNO

Ova tema i dalje je aktuelna u Beloj kući.

Zorica Marković pričala je sa Majom Marinković o Marku Janjuševiću i njenom odnosu sa ovim oženjenim zadrugarom.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se samo skupljalo, skupljalo, te scene sa drugim devojkama. Mi pričamo za crnim stolom, Luna je videla. Sve mi se to skupljalo i Miću sam 100 puta štipala i govorila sam da ne mogu više da izdržim - rekla je Maja.
Znači Mića je znao - zaključila je Zorica.
Mene je Mića uveo u radio i rekao mi "Majo, ako imaš nešto, reci, ako ne, nemoj da praviš probleme čoveku" - otkrila je Marinkovićeva.
Ako si htela da ga zaštitiš, kada se odaljio, zašto samo nisi nastavila tako nego si razotkrila - pitala je Zorica Maju.
Zato što su me povredile te scene sa drugim osobama. Sve mi se to skupilo, a ta situacija sa Jelenom i Milicom, samo sam eksplodirala - odgovorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko ne opravdava, ali samim tim što je on meni pričao tako, imala sam pravo da verujem da će biti tako - nastavila je Maja Marinković.
Hoćeš da mi kažeš da možeš da poveruješ da ćeš sa Janjušem biti do kraja života - insistirala je Zorica da čuje od Maje da li je Janjuša smatrala čovekom svog života.
Nisam išla tako daleko, nisam o tome razmišljala - rekla je Maja.
Seti se kad si me pitala "Sa kim ovde da zavrtim priču?" - otkrila je Zorica.
Nije bilo tako, rekla si da me ove sezone nema. I rekla sam da ne mogu na silu ništa, da mora da mi se svidi neko - rekla je Maja.

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimku u nastavku.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'