AKTUELNO

Ova zadrugarka dala je svoj sud o odnosima u "Zadruzi".

Ivana Šopić u Rajskom vrtu Drvetu mudrosti je prvo ispričala da se sa Stefanom Karićem noćas posvađala zbog ćebeta. Zbog toga je njen momak prespavao u drugom krevetu, a nakon toga je počela da komentariše ostale zadrugare, a prvi u nizu bili su Marko Miljković i Luna Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi je žao nje. Iskreno, kad sam gledala napolju, ja sam mislila da je to gluma. Ali sada vidim da se ona u svim tim svađama da 100%. Ona je u potpunosti ogoljena, bez imalo zadrške sve svoje emocije pokazuje - rekla je Ivana.
Nema tu prave ljubavi. U pravoj ljubavi se uživa. Luna čim je videla da Marko uživa u društvu neke devojke, ona je tu bitku izgubila. Kad budem primetila da Stefan provodi više vremena sa drugom devojkom i da to nije prijateljski, taj odnos je izgubljen. Apsolutno mislim da sada nije prava ljubav. Možda je i bila nekad. Znaš kad nešto isprljaš, nikada ne možeš da vratiš na staro. Kao kad slomiš čašu ne možeš da je popraviš - tvrdila je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je to više iz nekog sažaljenja. Meni to nije ljubav između partnera. Meni su Marko i Luna dve totalno drugačije strane, nikako mi ne idu jedno uz drugo. I kad ih gledam oni su mi kao stariji brat i mlađa sestra. Možda je nekad i voleo, ali sad je ili iz, Bože me sačuvaj, sažaljenja, ili neke taktike ili oružje protiv Anabele - rekla je Šopićeva.

Drvo mudrosti je zatim Ivanu pitalo a prokomentariše odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića i afere koju je Maja obelodanila.

Meni su te stvari potpuno jasne jer sam bila o sličnoj situaciji. Moram da uporedim sa nama. Kada sam se sa njim družila, zavolela sam ga kao čoveka i bio mi je simpatičan i harizmatičan. Ja iz tog poštovanja prema njemu nisam htela da ga gazim. Meni sada deluje da Maja neće da ga pusti. Mislim da su oni mnogo dublje otišli nego on i ja. Mene samo zanima koja je Majina namera, mislim da je to kad zgaziš pikavac pa hoćeš onako da ga zagasiš skroz. Oni su se mnogo zbližili. Janjuš je neko ko nikad ništa neće da prizna. Meni sada deluje da ona više uživa u svemu tome, a ja kad sam patila za njim, ja sam patila u sebi i nisam razgovarala čak ni sa svojim prijateljima. Meni je lakrdija to toliko pričati o svemu. Meni se ne sviđa Janjuševo ponašanje. On je prvo prema meni ispao kvaran i pokvaren. Isto mi smeta što ne vidim da se Maja kaje - rekla je Ivana.

Kako je sve izgledalo i šta je Ivana Šopić rekla o Dragani Mitar i Edisa Fetića pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'