AKTUELNO

Ovo je njegovo viđenje svega.

Marko Đedović ovog jutra razvezao je jezik u razgovoru sa Drvetom mudrosti. Ovaj zadrugar analizirao je odnose koji vladaju u Beloj kući. Prvo na dnevnom redu Marka Đedovića bilo je pomirenje Lune Đogani i Anabele Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Nešto što je ostavilo najveći utisak na mene poslednjih dana, ćutao sam, tj. ublažavao ono što mislim. Poseban utisak na mene ostavljaju njihova dešavanja - počeo je Đedović.
Meni on(Gagi) nije, niti smešan, niti interesantan. Kako neko ko je izgoreo od posledica droge da bude smešan. On ne zna kako mu se deca zovu. Meni to nije smešno. Kome je ta budala zanimljiva, meni nije i nikad neće. Pre neki dan, ja sam uzeo flašu vode i polio ga. Nikad slađe izgubljen honorar. Ja sam mu rekao da je ovo za sve koji trpe nasilje, za sve žene koje dožive traumu kad ga vide. Ja imam osećaj za takve stvari. Ja sam takvu školu i završio. Ako je on tebi smešan, vodi ga kod tvoje mame i tvoje sestre. Mislim da je taj moj honorar mala cena za ljude koji su to gledali - istakao je Marko.
Pričao sam i sa Anabelom, ona je vrlo svesna toga da možda Luna taktizira. Toj ženi je nož u srcu koji oni svakog dana zavrću i zavrću. Sinoć smo dobili potvrdu da je rekla da nije loša majka. Luna je sluđena ljubomorom prema Jeleni Pešić. Ona je svesna i u svakom svom izlaganju govori da je Marku Jelena simpatična i da joj se sviđa - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj (Luni) je u vezi problem Jelena Pešić i apsolutno odsustvo ljubavi - otkrio je Marko.

Nakon što je analizirao odnos Lune, Marka, Anaebele i Gagija, ovaj zadrugar prešao je na analizu rijalti para koji čine, tj. činili su Marko Janušević i Maja Marinković.

Druga tema su nam bili Maja i Janjuš. Sve su stvari jasne kao dan. Juče su stigle torte sa slikama. Jasni su poljupci u garderoberu, pod jorganom. Maja je sve iznela, čak mislim da ima tu još stvari koje nije. Meni je to ponašanje... Sve i da nije ništa od onoga što je Maja rekla nije istina, da li je ono ponašanje u klipovima normalno. On je rekao da nije, ali eto, devet meseci... Meni taj brak, ako je to njima normalno, nije normalno - rekao je Đedović.
Ta priča za ženu, on je isto rekao i Ivani Šopić. Verovatno i napolju radi isto, ali nema kamera da to zabeleže - istakao je ovaj zadrugar.

Nakon Maje i Janjuša, Drvo mudrosti upitalo je novinara u kakvom su odnosu sada Edis Fetić i Dragana Mitar.

Verujem da taj odnos nije jasan ni kolegijumu psihijatra Kliničkog centra Srbije. On je jedan ološ, odron klasični. On je moralna šupa, monstrum koji tuda preti, priča nešto, a pritom je kao pojava smešan, kao osoba - rekao je Đedović, a zatim rekao da nije siguran čime preti Mitrovoj:
Sigurno da ima nešto, nisam siguran čime. On je rekao da je kupio Draganu, a prva asocijacija svima je da je kupio ili od makroa ili od muža. On je ismejao veroispovest kojoj pripada, ismejao je brak.

Detaljnije o ovome pogledajte u video-snimku u nastavku.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

'