AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

Naredni video materijal koji su zadrugari imali priliku da vide bio je razgovor Maje Marinković i Ive Grgurić tokom žurke, o aferi sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Mići da više ne mogu da ćutim, to može i on da potvrdi, i onda se posle sve to izdešavalo na žurki, rekla sam Ivi da ću napraviti haos, ona mi je rekla da to ne radim. Kažem opet, sve je meni to smetalo, nisam mogla jednostavno da trpim više! Ne mogu da ćutim! Samo da kažem, Ivana je ustala i rekla otvoreno! - rekla je Maja.
Ja sam rekla da sam bila napadnuta, jer je on bio jedan od omiljenijih, nije imao nijednu svađu. Glupo je što pričam ovako, Maja je u zavidnijoj situaciji, jer je on ovde okarakterisan kao švaler, lažov, došla je utabanom stazom, imala sam teži zadatak - dodala je Ivana Šopić.
Sa mnom je otišlo mnogo dalje, što se tiče emocija, kada je sa njom stavio barijeru, ispoštovao je, oboje su. Mislim da se ona njemu svidela i bilo je simpatisanja. Naša ljubav je jača. Ivana se njemu u početku svidela, pa je sa mnom imao foru sa bubicama, pa je imao problem sa njom, ja sam bila uvučena od početka. Kada je on presekao, krenuo je da se druži sa mnom. Nije očekivao da će tako da se zavoza da posle nije mogao da prestane - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'