AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

Naredni video-prilog koji su zadrugari mogli da vide jeste razgovor Dragane Mitar i Zorice Marković kada su razgovarale o Edisu Fetiću i Vladimiru Tomoviću. Naime, Dragana je tvrdila sve šta joj je Edis prebacivao za Tomovića.

Fetić nije hteo da komentariše, a onda je Dragana dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

On nema komentar, jer sam sve rekla istinu! Taj auto koji sam ja vozila, što je Mensur govorio s početka, je autor koji mi je drug dao za spot. Nema veze ni sa kakvim finansijama. Rekla sam da smo se posvađali pre ulaska, jesmo, da me je dovezao i to je to. Gde je i šta posle radio, nemam pojma. Te neke priče spolja, nemaju veze sa njim! - rekla je Dragana.
Ona je rekla da su njena kola skuplja nego njegova... A on je pričao o bankovnim računima... Kakvi računi, kakve banke, kad mu žena treba da podigne novac sa potpisom. To je pola Zilhino - dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj jedan čovek iz Novog Pazara, zamolio mi je da mu ne spominjem ime, ja nikada ne lažem, on je skoro sve ovde lagao, ja sa njim više neću da komuniciram, imam pravo da komentarišem. On i ja ćemo završiti na sudu zbog stvari koje je izneo o mojim sinovima, mom suprugu - rekla je Zorica Marković.
Ona mene maltretira, sinoć mi nije dala sat vremena da izađem iz garderobera! - dodao je Fetić.
On je folirant, može da mafija po Novom Pazaru, meni ne može. Te fore, ja se toga ježim! On je p*ca sa dva lica, ne znam da li da plačem ili da se smejem. On je pastir, ja sam ovčica, on mi danas svira frulu - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'