AKTUELNO

Ovim rečima se niko nije nadao!

Milica Kemez ustala je za crnim stolom kako bi prokomentarisala odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića. Poznato je da je Milica drugarica Miljkovićeve bivše devojke, ali isto tako da je imala veoma težak period odrastanja, te su mnogi čekali da čuju njen komentar.

Kemezova je nekoliko puta pričala o nasilju koje je ona prošla kroz život, a ovog puta zaštititla je Lunu i Anabelu, na koju se obrušio Gagi Đogani, koji ju je sve vreme optuživao da je ona kriva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se svi preko Luninih leđa takmiče, ti se Luna plašiš da budeš ostavljena, jer si emotivno ostavljena. Anabela prepoznaje agresiju u Marku, vidi Gagija u Marku, jer je preživela šta je preživela. U tim momentima, kada ti njoj govoriš da je ista majka, da ga udari, kao da želiš da ga udari, da bi ti rekao da je tebe tako Anabela tukla, pa da kažeš da si zbog toga ti nju udario. Ona nije ni bolesna, ni luda, niti je povukla gene, pravite budalu od nje, pravite je ludom! U svojim izlaganjima, kada te optužuje za Jelenu, ti ostavljaš prostora da ona i dalje ludi. Luni nisi prišao da je zaštitiš. Zašto toliko ćutih Marku? Iz kog razloga? Da li je vama stalo do ovog deteta uopšte? Vi ovo gledate već tri godine, ušla je kao gost, trebalo bi da cveta! To što si ti pravio greške u prošlosti, nemoj pravdati time što nagovaraš Lunu da udari Marka. Ali njoj se brani da ona priča, ona ćuti zarad vas svih, a sve ide preko njenih leđa! Prepucavate se ovde, preko njenih leđa, treba devojku da spuca nešto! Ne mislim na tebe Anabela, već na Gagija i Marka. Anabela je ispričala svoju priču, neki su je znali, neki nisu, ali ona je to ispričala, jer je videla kako se muškarci ponašaju prema njoj! - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna se plaši mame! Ona može da kaže šta hoće! - dobacivao je Gagi.
Gagi, ona se plaši da bude emotivno ostavljena! Ja vidim da se Luna plaši, a ona ispada lažov. Zašto je Marko prosio? Čim je on njoj ovo oprostio tek tako, ona zna nešto o njemu. Ispada da ona štiti Anabelu, Gagija, Marka, a onda je nazivamo monstrumom, a ona je samo emotivno zgažena. Stavlja joj se ruka na usta, ona neće da povredi druge ljude, zato i ćuti, a stavlja joj se ruka na usta! U nervnom rastrojstvu kažeš da te Jelena ne zanima, da ćeš nju oženiti, da nju voliš, a ne ovako - ponovila je Milica Gagiju, koji je optuživao i dalje Anabelu da je kriva.
Ja neću da se ponavljam kao papagaj! - bio je ponosan Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažeš mi j*beno: ,,Volim te", kad vidiš da mi je teško - odbrusila je Luna Marku.
Ja sam tek na tremu saznao da je ona kliknula, da nije jela, mi smo smirili situaciju! Nisam znao ništa, tek sam tada saznao - pravdao se Miljković.
Ona traži muškarca koji će joj biti kao otac, jer je oca izgubila - zaključila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'