AKTUELNO

Opet svađe rijaliti para.

Sinoć je u Beloj kući organizovan "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" i tom prilikom zadrugari su morali da objašnjavaju mnoge svoje postupke od prethodnih dana.

Došlo je do novih svađa između Lune Đogani i Marka Miljkovića, a Jelena Pešić je bila razlog za sukobe.

Ponovo je pokrenuta tema žurke i Jeleninog davanja piva Miljkoviću, pa su i sinoć akteri ove priče objašnjavali kako se sve zbilo.

Dok ne vidim svojim očima, ja ne verujem ja sam rekla da više neću komentarisati ovu temu. To ide njima na dušu! Mnogo je bitnije što ja postajem ravnodušna, slušam, ali ne znam, mislim da je to, da li je dobro ili loše, to ćemo tek videti - rekla je Luna o ovoj temi ne želeći da produbiljuje priču o Marku i Jeleni.

Zadrugari su sinoć komentarisali da su emocije Jelene Pešić prema Marku evidentne i da se često gledaju i neverbalno komuniciraju. Takođe, za crnim stolom su iznete tvrdnje da Jelena non-stop brani Miljkovića i opravdava njegovo ponašanje prema Luni.

Iako nije htela o tome da priča pred svima, kada je dobila reč, Luna je Miljkoviću sve vreme prebacivala odnos sa Jelenom.

Priča o meni, priča mojoj mami! Ja te ne volim toliko koliko te ona voli, majke mi moje! Možeš da biraš između nevaspitane i vaspitane, ozbiljna sam. Ja vidim samo šta radiš za druge, za mene ne vidim ništa - kukala je Luna.

Dok su drugi zadrugari pričali, Luna i Marko nisu prestajali da se prepucavaju, a Miljković je čak pomenuo i raskid.

Ti reaguješ na sve i skačeš na sve, samo na nju ne. Ti nisi tako pametan kao što sam mislila, mislila sam da si mnogo pametan, ali tvojim izjavama me demantuješ. Ti ljudi koji su namazani tačno znaju kako će i šta će da urade, a ti mene praviš budalom - rekla je Luna sinoć Marku ne prestajući da mu prebacuje odnos koji ima sa Jelenom Pešić.

Postaje sve jasnije da netrpeljivost Lune Đogani prema Jeleni Pešić ne prestaje, a Marko Miljković ne radi ništa po tom pitanju. Kako će to uticati na odnos Lune i Marka i da li će zbog toga staviti tačku na svoju vezu, ostaje da vidimo.

Autor: J.Đ.

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'