AKTUELNO

Atijasova potpuno promenila ploču!

Anabela Atijas takođe se uključila u raspravu odnosa između Lune Đogani, Jelene Pešić i Marka Miljkovića, što je izazvalo ponovo haos za crnim stolom. Iako je govorila da se neće mešati u odnos svoje ćerke, ipak je imala potrebu da komentariše van emisije sa Jelenom o vezi Lune i Marka, što je i bila tema.

Foto: TV Pink Printscreen

Tu i kada razgovaraš sa mnom o Luni, ja ne mogu da ćutim! - rekla je Jelena.
Nije tačno, ja sam ležala u krevetu, imala sam ono na očima. Ona mi je nešto rekla i u tom momentu si mi rekla: ,,Ovo noćas je bilo strašno i da ne mogu da verujem da je ovo". Ja bih volela da se pusti klip! Ja vidim da je pristrasna, ali to je okej, jer je imala lepo druženje. Ako je on pametniji od Lune, on treba da je nauči, on je manipulator. Našao je devojku i žali se deset meseci, ona je prošla pakao, razumem je! A ova devojka se šepuri ovde devet meseci, ne krivim te ni za šta! Luna nije dobro, pokušavam da objasnim devojci! Čoveče, imam prava da kažem za svoje dete ovo! Ona je kopija njega i ono nadubudno ponašanje! - rekla je Anabela.
To što je neko preživeo teror, ni za to nisam kriva. Anabela, kada komentarišu Lunu i Marka, ona svu krivicu svali na njega - uzvratila je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena i Anabela su nastavili da se prepucavaju, iako je Atijasova nekoliko puta samoinicijativno pokretala temu sa Pešivćevom, sada je okrenula priču i okrivila je da je za to ona kriva, tvrdeći da pije alkohol i meša ih iz tablete.

Luna je sve vreme napadala Miljkovića, da joj prizna zbog čega je Jelena na njegovoj strani, iako je prethodno rekla da je postala ravnodušna, nastavila je da ljubomoriše.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'