AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

Novinar Darko Tanasijević pričitao je naredno pitanje za Lunu Đogani od strane predstavnika sedme sile, a bilo je da uporedi reči majke Anabele Atijas i dečka Marka Miljkovića.

Pitala si Marka čime ćeš se baviti kada izađeš, on ti je rekao da ima plan. Anabela je na isto pitanje umela da kaže da imaš kolekciju, pa da su ti pesme gotove - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije dobro shvaćeno, on je mislio da ćemo otići, imamo dogovor, ja se neću vraćati u javni svet, nego ću otići na neko mesto, gde ću sebe vratiti u normalnu. Ta kolekcija je bilo nešto što sam ja htela, muziku sam ubola, to je neki moj fah, da, pesme mi je ona izabrala i to je to - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je što ti tada nije smetalo što ti se Anabela meša u životu - prokomentarisao je Darko.
Da, ja sam tražila to od nje, ona me je maksimalno ispoštovala, ona je uživala u tome, nisam joj naređivala, nego sam znala da je najbolja u tome, jer generalno, šta god da sam htela da radim, ona je bila moj PR, uvek je znala najbolje šta je dobro za mene. Kao da sam ja birala, meni se sve svidelo - dodala je Luna, dok je Anabela bila u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'