AKTUELNO

Evo kako je Pržulj objasnio fenomen rijalitija.

U toku je radio emisija "Sprrrdnja" Marka Janjuševića Janjuša i Stefana Karića a tema današnje emisije život u rijalitiju, kazne i sve što im se dešava u "Zadruzi". Prvi gost danas je Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se kazni tiče, svaka kazna me boli jer sam ja došao da ostvarim neki cilj. Ja svaki zadatak odrađujem. Ja se i te kako kontrolišem i ne dam, svaka kazna mi teško pada. To je glupost - rekao je Lepi Mića.
Kako se ti osećaš zbog kazni - pitao je Karić Miću.
Ja imam dve kazne i ne mogu da spavam zbog toga. Ne želim više da imam nijednu. Sediš za stolom, ne kasniš, nosiš bubicu - objasnio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je meni došlo slučajno. Ja se ceo život bavim muzikom, dobio sam ponudu i ušao sam u tu priču. Lako je ovde kad se naljutiš "Neću više nikada" i kad se sve završi, vidiš da je Veliki šef isti prema svima. Svi smo isto tretirani. Sve u skladu sa tim kako se mi ponašamo - rekao je Pržulj.
Evo Mina mi je nejasna. Ne mogu da je razumem, da spava po ceo dan i gubi pare. U koju kategoriju da je svrstam?! Znamo raspored naših obaveza, ako znaš da su pitanja u 12h, budi spreman u 11, a oni su spremni u 12:05. Svaki dan koji ti Bog da je dar. Kad sam ovde, zahvalan sam Bogu što mogu da se prezentujem na način koji mislim da je najbolji i da uzmem neki novac, da nisam ovde džabe - objasnio je Lepi Mića.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: J.Đ.

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#TV Pink

<
'