AKTUELNO

Zadrugari su imali pravo na svoj sud!

Zadrugari su dobili reč da prokomentarišu odnos Ive Grgurić i Filipa Đukića, te je među prvima ustala Anabela Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam bila upućena u to, ali moje viđenje je, ako se baziram samo na njihov odnos, koji je negde počeo tih dana kada sam ušla, pričali su da nisu u vezi, a onda je Iva ozvaničila to, ali je vrlo brzo počelo to nešto, on je bio čudan, bio je uvek raspoložen, srećan i blesav. Ja ga mnogo gotivim, tako da sam negde, uvek bila na njegovoj strani, više i uvek smo savetovali Ivu, u stvari ona je bila ta koja je prilazila i pitala, govorili smo joj da ga ne povređuje, jer pati zbog toga, sa mnom nije ni reč progovorio, on je sam odlučio da se tako oseća. Delovao mi je kao nikad zaljubljeni nije bio. On sam pristaje na to, ja kažem ono od kako sam ja došla, ja vidim to, vidim da je njemu lepo u takvoj vezi, možda je on odlučio da to traje dok traje rijaliti - pričala je Anabela.
Kako neko može da bude sa nekim u vezi a kaže mu da voli drugog. To te ne opravdava, matori! - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala potrebu da se obratim i na suđenju, i dalje stojim iza toga da Iva nema emocije prema Filipu, nego joj prija ta pažnja, ona gaji emocije prema bivšem dečku i nada se da će biti nešto što će biti. Vidim čak i neko sažaljenje. Kao da joj je, ne znam, vidi da je njemu stalo do nje, da hoće, šta god to bilo, družili, ali joj je teško. Ja Ivu gotivim kao individuu, ali moram da kažem ono što mislim, kao da ga ne želi pored sebe, a ne zna kako da mu kaže. Ne mislim da se Filip zaljubio, ali mislim da mu se sviđa, Mislim da i njemu odgovara isto to, ali on sada po svaku cenu hoće da ima bilo kakav odnos sa njom - rekla je Luna Đogani.
Luna ima pravo, ne to za emocije, ali za neke stvari je u pravu, i evo sada mu kažem, ja želim da se odvojimo, jer mislim na drugu osobu - dodala je Grgurićeva.
Ja se ne bih upuštao u vezu, ali većinom je on to dozvolio i dao zeleno svetlo za to. Ja ne mogu da se postavim, jer ne bih otpočeo ništa sa njom, ni to što su imali između veze, tih mesec dana. U startu je to krenulo pogrešnim putem, a Filip je to dozvolio sebi i smatram da je to njegova greška. Ja poštujem što je Iva ustala, iako je to možda bolna tema, rekla je na takav način da neće da ga zavarava - rekao je Marko Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'