AKTUELNO

Nije mogla da izdrži više!

Naredni video-prilog koji su zadrugari imali da vide bio je razgovor Lune Đogani i Marka Miljkovića koji su vodili o Jeleni Pešić tokom emisije. I dok je Miljković tvrdio da mu je Jelena samo drugarica i da će se družiti sa njom kada budu izašli, Luna je potvrđivala svoju ljubomoru prema njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon odgledanog video-priloga glavni akteri, kao i ostali zadrugari imali su priliku da prokomentarišu ono što su videli.

Iskreno, ja sam odlučila da više ne pričam na ovu temu, zbog sebe, ostaću suzdržana, sve ovo što sam rekla, neću više ponavljati. Ja sam možda i previše rekla, smatram da imam mnogo veće probleme, slažem se sa Markom, koje bih trebalo da rešim, ali ni tu ne vidim rešenje, ovo je stvarno presmešno i prolazno u životu, ovo drugo nije, ovo što sam u klipu rekla, to je to. Smetalo bi mi to druženje, šta će biti, vreme će pokazati, videćemo, ali kao što vidiš, ovde su stvari promenjljive svaki dan. On ima pravo na to, ja sam njemu danas rekla jednu rečenicu, iza koje ću da stojim, ali nemam pravo da mu zameram, može da se druži, nakon toga što sam ga slagala. Apsolutno mu neću zamerati Jelenu i neću pričati o tome - rekla je Luna.
Nema šta, Luna je već ovo sve rekla, jedino na šta sam obratila pažnju, to da je već izgovarala da ću videti ko sam ja, ja sam je pitala i na igri istine, ali je ona izbegla odgovor, a opet i ne zanima me. Što se tiče druženja, dajem prostor da ćemo se možda družiti. Mislim da je ispravno odreagovao i ništa mu ne zameram - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je vešto danas prebacio temu na njenu majku, i sad je prebačeno to da je krivac njena majka, to je klasičan vid manipulacije, kako će ona da reava svoje probleme. Jasno je kao dan i danas su imali raspravu, slušao sam odlično sve, ona je tu nemoćna, ona je u pitanjima pokušavala da dođe do odgovara, a Marko je bio vispren, on je pričao sve istim tonom, ništa njega ne dotiče, stvar sa Lunom je čista rutina. Ona je lobanja bez mozga, kao leposava! Rečenica Markova: ,,Ako se desi nešto vani, debelo loše, Luna će ući kroz oluk", Luna je ušla, znači da se nešto desilo. Ušla je kao velika zvezda, ali zbog lošeg, on je to potvrdio - rekao je Lepi MIća.
Ja se sećam, u momentima kada je između Stefana i mene varničilo, uvek je bilo da se meni on sviđa, zato što on i Marko su isti. Retko ko je njega nešto pitao, ja se sećam u tom momentu su se meni ti ljudi gadili, jer sam mislila da je lakše udariti na Ivanu. I evo, mi smo stupili u vezu, ali nije isto reći Stefanu da prizna. Tara tvoj komentar je smešan - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme Luna i Marko vodili su razgovor za stolom, pričajući ponovo o Jeleni, ali je Đoganijeva tvrdila da mu više neće prebacivati, međutim, nije mogla da odoli tome.

Da si mi prijavio klip, ne bi ga ni pustila. Gledala sam klip, meni ne smeta, uopšte, ni da pričaš sa njom. U celoj ovoj priči, ja sam najveća budala, svi mi se smeju - rekla je Luna Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'