AKTUELNO

Marko Đedović nije mogao da sluša njihovu svađu.

Anabela Atijas i Gagi Đogani danas su se u emisiji "Pitanja gledalaca" svađali o tome ko je bolji roditelj, a Anabelu je pogodilo kada je Gagi rekao da je ona loša majka svoje dece iako je ona uvek bila tu za njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon emisije Anabela je gledala u krevet, a zatim je poručila Jeleni Pešić da joj se sviđa nova pesma Anastasije Ražnatović koja se nekada družila sa njenom ćerkom Lunom, a onda je pričala i o svađi sa Gagijem. U sve se umešao i Marko Đedović koji je rekao Anabeli da ne može da sluša Luninu svađu sa Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je lepa ova nova pesma od Anastasije. Promašena, ko sam ja u stvari? Jedino što sam mislila da radim dobro u životu je da budem nečija mama i to mi osporiše. J*bi ga. Ziveću. Bog ti daje onoliko koliko možeš podneti. Iz nekog razloga sam na ovaj svet došla da iskusim to. Mnogo mi teško pada. Znaš koliko sam dala sebe. Nisam ja kriva, i da je sa svim mojim traumama on bio normalan, bila bih i ja bolja. Ja sam radila na sebi, nisam legla i počela da pušim i drogiram se. Ja nisam poročna. I sad samo zato što sam gurala sve, ispada da ne valjam - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Eno je ona dole tvoja, plače... Ne mogu da slušam. On se pomiri s njom, posr*će joj se i biće noga u d*pe - rekao je Đedović Anabeli.
Žao mi je kad je vidim onakvu - rekla je Anabela.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'