AKTUELNO

Ovo niko nije znao.

Verna publika ove večeri "rešeta" zadrugare škakljivim, teškim i veoma provokativnim pitanjima.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš da svaki muškarac kog upoznaš da je tvoj život i tvoja ljubav najveća, dokle misliš da te svaki iskorišćava - bilo je pitanje za Lunu.
Ja kad sam u vezi i kad volim nekog volim ga najviše na svetu. Ne mislim da ćemo se odvojiti za 6 meseci. Ja kad volim gledam da ćemo biti zajedno doveka. Ja ili odlepim ili ne odlepim. Marko jeste, ako Bog da, moja životna ljubav. Nema šta da upoređujemo prošlo i ovo. Što se tiče iskorišćavanja, svako ima pravo na svoje mišljenje - rekla je Đoganijeva.
Dok si ginula štiteći svoje dete, a svesna si bila da će njeni postupci biti osuđeni, navukla si mržnju naroda. Sad je ta ista ćerka tebe tako izdala. Branila si sisanje palca, histerije, stolicu i s*ks, da li si se osvestila i da li bi to i dalje radila - glasilo je pitanje za Anabelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije isto kad si učesnik i posmatrač. Kad ti neko tako blizak uradi takve stvari, ja sam napolju stvarno ginula, svi su imali pravo da mi kažu šta hoće. Izgubila sam sebe, integritet, zdravlje, iz ove perspektive, ona od mene to nije zaslužila. Imala je i tatu, mogao je da je brani, ali nije došao ni da je isprati, ispala sam budala. Sa svima sam se svađala. Mislila sam da će moj dolazak ovde da joj otvori oči. Mislila sam da će uspeti da urazumi svoju ljubav, znala je koliko je meni bilo teško da nije bilo šanse da ostavim decu, ali su se sklopile kockice... Bila sam na proslavi kad je otvoren Sikter, dala sam mu podršku, ona mi je rekla da sam mu dala šansu. Tih dana sam se razvodila, srce mi je bilo u sto komada, ali sam bila srećna zbog njega. Govorila sam da sam ponosna, jer znam koliko je to teško. Ja sam odustalao od kolekcije jer je užasno naporno. Njoj je bilo lakše da mene škartira i da se na moja osećanja ogluši. Izdvojila je prioritet, sada se ja osećam tako, ne želim da ne ostavljam prostora, da neće doći do spajanja, ali stvarno hoću da se fokusiram na devojčice napolju - navela je Atijasova.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'