AKTUELNO

Ništa joj nije prećutala!

Milica Kemez dobila je poziv sa sestrom Mirelom, a naboj emocija nije izostao, te je zadrugarka završila u suzama kada ju je ugledala.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi smo dobro, toliko toga imam da ti kažem, Mila se okotila i dobila 4 psa. Toliko ljudi vole da te vide kada se smeješ, kada igraš. Milice, vrediš! Znam da te sve sa Borom remeti, ali sve što si rekla si u pravu, htela si da izvučeš najbolje, ali možda on nema to što tražiš u muškarcu. Nigde nisi pogrešila, prvi put si tu, neću ništa da te savetujem, jer me nikada ne poslušaš, ali niko te ne krivi ni za šta - rekla je Mirela.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo bih više volela da si u ženskom društvu, ja pamtim Milicu koja je uvek nasmejana i koja je za šalu. Odnos sa Borom te je napravio negativnom. Nije kasno da se popraviš, imala si veću podršku na startu, ali to znaš, znam da si pametnica. Svi te pozdravljaju i svi smo uz tebe. Rečnik koji koristiš sa Borom, potpuno te razumem, sa njim ni ne može drugačije, ali po mom mišljenju, to nije ljubav i ti znaš da nije. Ali eto, tu ste, on ti skuva kafu, a juče ti ispljuje pola familije. Ni on ne zna baš da reaguje i dosta je impulsivan, ali to nije dovoljno, zaslužuješ mnogo više. Baš si potonula od kad si sa njim - dodala je Miličina sestra.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'