AKTUELNO

Ponovo počela da plače.

Tara Simov skrenula je Luni Đogani pažnju da je njena koreografija previše provokativna, zbog čega je ona počela da se pravda Marku Miljkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da imam strah sad da nastupam. Ako ti smeta, ja neću ni da igram. Ja koliko znam nije ništa previše - rekla je Đoganijeva.
Neću ništa da uradim, šta hoćeš sad? Šta mi objašnjavaš, radi šta god hoćeš. Neću ništa da komentarišem... Ta g*zica je moja, a to da li ćeš da budeš vulgarna, to je tvoj problem... Ja ću da se sprdam - rekao je Marko.
Ti si me pitao: "Kako ćeš g*zicom, kako će ovo, kako ćeš ono"... Kunem ti se sad mi se i ne nastupa, što moraš da se dereš na mene... Ljuta sam na sebe što sam izabrala tu pesmu - ponavljala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je zatim otišla do Milice Kemez i Nine Babić pa je počela da plače i viče na sav glas, dok je Marko pokušavao da je smiri.

Mnogo me je iznervirala, kao g*zica mi u prvom planu, a šta ona radi, prošlu žurku je igrala sa njim. Nije trebalo to da radim jer me ljudi gledaju kao d*olju raspalu - pričala je Đoganijeva.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'