AKTUELNO

Jelena Pešić pričala je i o njegovoj ženi Eni.

Marko Janjušević Janjuš noćas je pričao o svom "druženju" sa zadrugarkom Majom Marinković, a zatim je ustala i Jelena Pešić. Ova zadrugarka poznaje Janjuševu suprugu Enu, a nekada je bila u sjajnim odnosima sa Janjuševićem, što više nije slučaj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je bilo grešaka, neće se više ponavljati. Ako provodim s nekim vreme toliko dugo, imaju pravo da mi postavljaju pitanje - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da mene najviše nervira, ja koja poznajem Enu (Janjuševu ženu) i sa kojom sam sedela par sati, znam da bi zamerila kratku suknju, a ne ovakva dešavanja. Nije mi logično da Janjuš ne reaguje na ovo i ne povuče ručnu. Čudno mi je bilo što Janjuš ne zna da ukoči. Mislim da je Janjuš čovek koji voli osobe s kojima može da manipuliše - rekla je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, zavoleo sam Maju kao osobu, do onog trenutka dok ona nije peti put uradila neke stvari. Više nisam imao snage, osetio sam pritisak koji nisam mogao da izdržim - rekao je Janjuš.
Poljubac se nije desio. Jesmo, bili smo bliski, ali se poljubac u usta nije desio. Ja se sa Janjušem nisam ljubila - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'