AKTUELNO

Haos!

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavio je Nikola Orozović, a bilo je upućeno Mimi Živković i Mioni Jovanović.

Mima i Miona su mi bile najdraže osobe u kući do pre dve nedelje, bili smo korektni. Koliko ja znam, ja sam jedini muškarac koji je Mimi pružio pažnju na takav neki način, naš odnos je svih osam meseci bio na najboljem mogućem nivou. Generalno su to meni najdraže osobe bile - krenuo je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Nikola postavljao pitanje, Mima i Brendon su se prepucavali i govorili jedno drugom da su su lezbijka i gej.

Idi liži p*čku Mioni, zaljubljena si u nju - dobacivao je Brendon.
Ne sviđaš se Orozoviću, neće te. Pusti ga da mi postavi pitanje, jesi li ljubomoran. Sprčilo ti se pače. Kako prcaš muškarce, je li Brendona? - uzvraćala je Mima.
Začepila ti se p*čka, nisi imala odnose dve godine. Lezbačo ružna - nastavljao je Radonić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dali ste mi ultimatim jer se družim sa Majom, mislim da je jako ružno. Ja mislim da je Maji na neki način potrebna pomoć. Koliko sam čuo, vi prevrćete očima kad me videti, osećam netrpeljivost, da li je to jedino što možete da mi zamerite? - konačno je postavio pitanje Nikola.
Kada si rekao da te odbranim, ja sam skočila za tebe, onda je bila situacija kada je Maja počela da me vređa, ti nisi ustao za mene. Smatrala sam da je trebalo da staneš uz mene - počela je Miona.
Smatrao sam da nisi bila u pravu - odgovorio joj je Orozović.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi je ovaj rijaliti očigledno bitniji od nekih stvari. Da, prevrćem očima. Stojim u kuhinji, Mateja ti priča za Brendona, a ti kažeš: "Matori, idi to reci na radiju". Previše si se ubacio u rijaliti - istakla je Miona.
Ja tvoj rijaliti nikad nisam komentarisao, bezobrazna si - uzvratio je Orozović.
Opasan je moj produkt - dobacio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Maju gledaš kao s*ksualni objekat, to sam primetila - zaključila je Miona.
Ja to nisam osetila - ubacila se Maja.
Postao si šlihtara, družiš se sa onima koji su te najviše podj*bavali, nisi bio Nikola koga ja znam, zato sam se sklonila od tebe. Janjušu se šlihtaš -

Foto: TV Pink Printscreen

Drug ti je, a zamerio si mu zbog para - dobacila je Ivana Šopić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'