AKTUELNO

Izbio novi haos u Beloj kući!

Naredni video-snimak koji su zadrugari pogledali bio je razgovor Anabele Atijas i Marka Đedovića o Gagiju Đoganiju, gde su ga ogovarali sve vreme o njegovom ponašnju. Naime, Đedović je potencirao tokom razgovora da Marko Miljković ,,ima u šaci" Gagija, a onda je ispričao šta mu je Ermina Pašović ispričala o njegovoj bivšoj devojci Mileni i navodima i optužbama o zabranjenim opojnim supstancama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ako je rekla to, ja ću je tužiti! Ovo su ozbiljne stvari, ja više sa drogom nemam dodira već četiri godine, bilo kakve sumnje za drogu i mene, moji reaguju, testiraju me, moji me kontrolišu 100%. Ako je ona rekla, stvarno ću je tužiti! - rekao je Gagi.
To je katastrofa, da sam ga ja uhvatila u toj situaciji, to je laž - dodala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo u oktobru, to je bila priča za Milenu. Slušaj celu priču. Bila je priča da se Luna razočarala, stizala su pitanja šta mi je šaputala. Ja sam rekao da se dete razočara u roditelja, da mora da postoji debeo razlog, jedina stvar zbog koje bi Luna mogla da se razočara u oca, jeste da se ponavo drogira i ona je to rekla - objasnio je Marko.
Ja tvrdim da moj tata nema veze sa tim. To nije istina! Ja te molim da tužiš svakoga! A pogotovu što uvlače mene, da sam te ja uhvatila u tome! Ja jesam bila razočarana zbog toga, ali posle toga, on više to nije radio i prestanite da pričate laži - ubacila se Luna.
Moja bivša devojka Milena je veliki protivnik droge, ti si tužena zbog toga! - tvrdio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'