AKTUELNO

Tara više neće da mu ćuti i prelazi preko nekih stvari.

Voditelj Milan Milošević u nastavku emisije "Pitanja gledalaca" pročitao je pitanje za Mateju Matijevića, a ono je glasilo: "Zašto dozvoljavaš Maji da ti se toliko približi kada i sam znaš da ona radi to iz inata Maji i Janjušu?".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim u kojoj situaciji sam joj to dozvolio. Nisam joj dozvolio da mi se približi. Meni Maja ništa lično nije uradila. Meni je Maja ovde bila vazduh pet meseci. Ona je bacala koske, ja je nisam doživljavao u kući. Meni je potrebno da se dogodi situacija kao sinoć, da nešto pukne i totalno obrišem tu osobu. Ja sam prijateljstva od pet, deset godina tako, kada doživim izdaju. Ja sam se sa bratom nap*šavao k*rcem, ali preko toga se pređe kada mislim da me nije kao čovek izdao. Kada ja doživim izdaju, može da bude i Novak Đoković. Nisam se svetio Tari. Doživeo sam izdaju. Ne vidim da ću se približiti s Majom. Ja sigurno nisam tešio Maju - govorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu ovo da slušam, Milane, majke mi... Maja nije kriva u ovoj situaciji, on je mene mnogo pre izdao, nego ja njega. Zašto bih se borila za nekog ko me ne poštuje? - rekla je Tara.
Videli smo da je ona veliki prijatelj Vladimira Tomovića. Kao čoveku sam joj oprostio - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam. Ja mogu da radim šta hoću - dodala je Tara.
Podsećaš na Slobu Radanovića - poručio je voditelj Milan Milošević, Mateji.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'