AKTUELNO

Marinkovićeva došla Janjušu glave, zadrugar potpuno odlepio!

Nakon što je Tara Simov iznela mišljenje o govoru Mateje Matijevića, Marko Đedović dobio je pitanje od Zorice Marković da ispriča sve šta je zapazio sa prethodne žurke.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tek sad kontam koliko smo mi laži pisali, dok sam pisao napolju, tek sad kontam koliko mi nismo videli napolju i verovali u neke stvari. Kada je Maja pevala ono Janjušu, a ustvari je pevala Stefanu. Dok se Janjuš nije obraćao Maji, ona je sve vreme gledala u njega, kada je pesmu poručio ženi, ona se iznervirala i reagovala. Maja je meni objašnjavala da su nju provocirala. Ja nisam video konkretno muvanje, ali mnogi su provodili vreme. Ja sam Tari rekao sinoć, popila je sinoć. Meni se ne sviđa kako se ponaša, ali više ne psuje i ne bije kad popije. Jeste više vremena provela sa Mensurom, ali to nije bilo muvanje. Što se tiče špijuniranja, to je Zorica verovanto videla i mislila na Erminu. Ko je šta, ko je gde, ona je prenosila. Ona je prenela sve od a do š Luni. Što se tiče Jelene i Marka, tu nisam video, Zorica mi je ispričala. Jeste to kako jeste, tako mi je i Zorica rekla kako je Jelena ispričala. Ali Maja ona Janjuša nije samo udarila, već i gurnula, njihov odnos se neće završiti! Ona je rekla Lepom Mići da je bolje da ona ne progovori. To će njih vezati u toj nekoj vrsti odnosa - rekao je Đedović, pa dodao da je Ermina sve vreme bila Lunin špijun.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva tajna veza? ja sam čuo šta je on pričao! Ja ne radim ništa druže! Šta trpim? Šta treba da uradim? Da joj j*bem mater? Šta prelazim? - urlao je Janjuš.
Nemoj napadati čoveka Janjuše - upao je Lepi MIća, smirivajući Janjuša.
Pa ti prelaziš preko tih stvari! - odbrusio je Đedović, dok se Maja Marinković sve vreme sinično smejala.
Mene ne zanima da se pravdam! - urlao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'