AKTUELNO

Mnoga prijateljstva su pukla, a neke ljubavi su iznikle!

Naredni gost na radiju ,,Amnezija" bio je Lepi Mića, koji je dobio pitanje od Zorice Marković o Jeleni Pešić i Marku Miljkoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, da li je pušenje u hotelu liči ili se nešto drugo krije? Da li smatraš da je Tara bila pokriće za nešto i šta? - glasilo je pitanje.
Ja sam čula niz laži, Jelena Pešić ozbiljno laže, ne mogu da shvatim kako tako laže. Sinoć se išlo više puta da se puši u hotelu. Tara nema nikakve veze sa tim, ona ništa nije kriva. Ovde su sporni Jelena i Marko, ne seća se kad popije, a seća se ovako... Mateja je noć proveo sa Ninom, to je jasno - rekao je Lepi Mića, pa se dotakao odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja gleda u Mateju kao... Otima mu pivo iz ruke, udara ga, govori mu da je lažov, štipa, Maja treba da priča istinu. Da se zaljubila, ona konstantno baca krivicu na Janjuša da on ne govori istinu. A da se vratim na temu, Jelena je opet na rolerima. Kada je Marko sa Lunom u dobrim odnosima... Jelena je zaljubljena, ima i te kako emociju prema Miljkoviću, a Marko je pokazao da nije ravnodušan, samo što nikad neće priznati - dodao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim da mi bilo ko nameće priču za Ninu, meni je ona kao sestra, najbolja drugarica, to je primetila i njena majka. Meni je Mlađa jedan od najboljih ortaka, sve što ja komuniciram sa njima, istina ja sam proveo sa Ninom, ona je meni skretala pažnju sa situacije koja se dešavala na žurki. Mene je povredilo Tarino ponašanje na žurki, delovalo je kao da će svakog trenutka da se poljube. Ja toj devojci nikad nisam zario nož u leđa. To je jedno raspušteno ponašanje, delovala je kao da je puštena sa lanca. Prvo sa Mensurom, pa sa Miljkovićem. Sada sam siguran da nikada neću progovoriti sa njom! Maja i ja niti smo izašli pod ruku, to je klasična izmišljotina - dodao je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je i Marko Janjušević Janjuš upao na radio ,Amenzija" kako bi se suprostavio Mići, dok se Maja cinično smejala u pabu.

Ja jesam dozvolio, ali ja sam rekao da niti ću da se šalim, niti bilo šta. Rekao sam joj 300 puta da ne pravi scene, ona se sprda sa mnom. Ja 4 dana ne pokušavam da se našalim druže! Ja sam joj rekao kako će ljudi govoriti! - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'