AKTUELNO

Opet uhvaćena u laži!

U "Pretresu nedelje sa Milanom Miloševićem" Iva Grgurić pričala je o svom nekadašnjem dečku Marinku kog je pozdravljala iz "Zadruge", obraćala mu se putem kamera, ali i sa svojim sadašnjim dečkom Filipom Đukićem mu čestitala rođendan.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ove teme bilo je reči i o eksplicitnim fotografijama ove zadrugarke, koja je samu sebe demantovala ovom prilikom. Da situacija bude još zanimljivija, zadrugari su joj se smejali sve vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pitala Filipa što je morao da ga pozdravi, on je rekao da se ruga sa situacijom... Oprosti, nisam se lepo izrazila, da se sprda. Rekla sam Maji da mi je krivo. Provodila sam 4 godine sa njim, ali opet kažem, takva je situacija. Još veći mi je haos u glavi zbog čestitki. Mislila sam da će da mi pomognu da rešim haos u glavi. Svi mi nešto drugo govore. Sve je nešto dvosmisleno, hvatala sam se za glavu - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja s*ksualno opštila nisam, tačno znam šta sam radila... Ja slike neke s*ksualne nemam, niti sam ih imala. Znala sam da to može kad-tad da ispliva u javnost. To moram da demantujem. Niti sam imala s*ksualne slike sa gospodinom, niti u takvim izdanjima. Marinko je upućen u sve što se dešavalo od moje 20. godine, pa do sad. Upućen je i Filip. Mislim da je bilo fer od mene da mu čestitam rođendan - dodala je Iva.
Kako nemaš gole slike kada si golišave fotografije slala Sukiju? Sama sebe demantuješ, jer su napolju tvoji klipovi gde pozdravljaš Sukija - rekao je Ivi voditelj Milan Milošević.
Golišave nisu bile! Ne znam... Nikome nisam slala svoje gole slike. Ja sam Sukiju slala slike iz automobila. Ja nemam kome da se pravdam, niti želim. Ja znam šta je istina. To sam njenu slala snimke iz auta. Neke golišave slike nisam, niti ih posedujem u svom telefonu. Niti ih je posedovao Marinko. Nisam imala potrebu to nikome da šaljem - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazao bih ti sad. Skroz si gola. Reci normalno, nisi jedina! - poručio je Ivi voditelj Milan Milošević.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'