AKTUELNO

Janjuš je u jednom momentu napustio emisiju.

Maja Marinković u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" komentarisala je odnos Ivane Šopić i Marka Janjuševića Janjuša. Ovom prilikom, Maja je istakla i kako više nije bliska sa Janjuševićem, kao ranije, ali se setila i njihovih zajedničkih video-klipova koji su nedavno pušteni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla da su to stvari od pre nekoliko meseci i da su se desile greške. Nas dvoje dosta manje vremena provodimo u poslednje vreme, to se da primetiti i mislim da je tako bolje. Ne dozvoljavam da se bilo kakva priča nastavlja. U mom druženju sa njim postoje velike greške. Ja znam šta sam radila, sve se to desilo. Stojim iza toga da ništa nije bilo - rekla je Maja.
Oni su sami rekli da njihov odnos ide u drugom smeru i sami su krivi za to. Ja imam osećanja, ali samo prijateljska - dodala je Maja, a onda su i zadrugari izneli svoje stavove.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti, Janjuše, zbog tvojih šala ne govoriš sa Anom! A nije se naljutila? A da li se David naljutio? - rekao je Mića Janjušu.
A da je tebi žena tu, da li bi bila šala? - pitala je Matora Janjuša, a ovaj zadrugar je zatim izašao ispred Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

On čovek sve prebacuje na šalu, mene boli uvo, ali ja ne želim nikakvu predavanje. Meni mogu svašta da kažu. Nakon izvesnog vremena sada pucaju prijateljstva i pokazuju se prava lica. Reč "sprdnja" treba zabraniti, sve je kao šala, a ozbiljne su stvari. Ne ,ožete da kažete da je sve šala, nije niko lud ovde - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je danas bilo dovoljno i za Maju i za njega, ne vidim zašto se bunio toliko. Mislim da je Mića jednim budžetom mislio na oboje. Jelena mi je dosta realna u ovoj situaciji. Slažem se s tim da Šopićka nema nikave namere i da ima čistu emociju prema Stefanu - rekao je Mensur.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'