AKTUELNO

Da li ugrožava vezu svog najboljeg rijaliti prijatelja?

Stefan Karić i Marko Janjušević Janjuš su postali veliki prijatelji tokom boravka u rijaliti programu "Zadruga", a večeras se tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" pričalo i o Janjuševom odnosu sa Ivanom Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Ivana je trenutno Stefanova devojka, a ranije je u Beloj kući izjavila kako je zaljubljena u Janjuša. Podsetimo, Janjuš ima i te kako blizak odnos sa Majom Marinković.

Tvoje mišljenje je tolika budalaština, da ti sada povezuješ Šopićku i mene, da bi se ljudi smejali, a ja svađao sa Stefanom - rekao je Janjuš.
Ja ne znam kako da tumačim tvoje dobacivanje? Ti se sa mnom družiš - govorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam nešto dobacio, to je kroz šalu. Muka mi je od drugih stvari, još mi se sad nameću neke stvari. Reci Jelena, doli me k*rac za sve zadrugare! Ti meni Jelena posle tri meseca namećeš neke stvari - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš da mi objasniš da je okej da Stefanovoj devojci, koja god bila, dobacuješ. Ja ne znam da se zaljubim i budem u depresiji i on to meni prebacuje. Nema tu ništa više za Janjuša i Ivanu, ali ima za druge zadrugare. On (Janjuš) je meni rekao sinoć da sam zaljubljena u Stefana, to su takve gluposti. Dobro, možda se samo sprdaš. To je moje mišljenje, ne znam zašto se tako nervira - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Naša veza jedino može da se ugrozi samo ako ona dobacuje, ako Ivana dobacuje - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefanu i meni u vezi ne treba ovakva vrsta prijateljstva. Da, jesam se ranije požalila Jeleni. Problem ranije koji je bio u Stefanovoj i mojoj vezi je to što on nije znao koliko sam iskrena, meni je bilo najbitnije da Jelena iznese istinu i ne bih volela da su ta neka dobacivanja koja su bila, bila dvosmerna. Prva pesma koja je bila u njihovoj emisiji kada smo Stefan i ja započeli vezu, bila je: "Oj jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj, ne daj jednoj ženi da nas zavadi". Ja ne želim da budem nikada žena koja će da razdvoji dva drugara - rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ovo što Šopićka priča ovori da je Jelena u pravu. Ti ne možeš da se setiš kada sam ti ja dobacio nešto. Šta sti ti Majo rekla? Mrš! Zaljubljen sam u sve žene - besan je bio Janjuš.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'