AKTUELNO

Ne mogu više da je prepoznaju!

Učestale svađe emotivnih partnera Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića postale su neizbežna tema u emisiji "Gledanje snimaka", a ovoga puta zadrugari su iznosili svoja mišljenja po pitanju njihove veze.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri, četiri puta sam rekao Mensuru, svi znamo da je Mina imala elana, prva ustajala, sređivala se. Na kraju sam shvatio da ona neće da ustaje da ne bi ušla u svađu sa njim, nije ona srećna sa njim. Mensur nije loš čovek, Mina je odličan drug, ali zajedno prave haos. Ja sam Minu mnogo zavoleo, u prvoj sezoni nisam mogao da je smislim, u drugoj se mnogo popravila, ali opet ide ka tome da pokaže sve najgore od sebe. Svi koji znamo Minu vidimo da ona kao da traži neki izlaz, kao da želi da mu se zgadi. Kroz ove snimke izgleda kao da mu želi zlo, ali ona nije takva - prokomentarisao je Bora Santana.
Dobro, Boro, sada preteruješ - dodala je Mina.
Niko mene ne pita kako se ja osećam. Ona se konstantno pronađe u svakoj izjavi, komentarisao sam Sukija, ona se pronađe - prokomentarisao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne slažem se sa Borinim izlaganjem u nekim delovima, ne tražim ja način da pobegnem od njega. Rekla sam ja njemu da se više ne prepoznajem. Ja njega dobro znam, znam u svakoj situaciji šta misli, očigledno je do mene. Kada se smeje, ja pomislim da nešto loše misli za mene. Rekla sam mu da treba da prođe neki period, da se stvari slegnu. Naše svađe kreću iz sitnica. Sramota me je zbog svih naših svađa. Pokušavam da skrenem misli, da zaboravim na svađe, malo sam sa Jelenom, Milicom, Zoricom... Razmišljam šta ću da radim u spoljnom životu. I moj i njegov inat kvare sve. Da bi videli da li naša veza može da uspe u spoljnom svetu, moramo prvo da probamo, iako sam mu rekla da se plašim da će njega realnost da udari u glavu. Mi smo ovde zatvoreni, 24 sata smo zajedno - rekla je Vrbaški.
Nisam napolju imao ovakve svađe, nije mi se dešavalo da moram da kažem nekome gde gledaš. Naše svađe su sada prerasle u nešto drugo, ona se pronađe gde ne treba da pronađe. Umeša se u moje svađe, uvek nađe opravdanje za drugoga, ne i za mene. Kada me udara, ja dođem u situaciju da je odgurnem, jer kako drugačije da uradim da me ne udara, takvi su nam temperamenti - objasnio je Mensur.

Svi su se složili u jednom, da je Mina poslednih nedelja izgubila srećni sjaj na svom licu.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'