AKTUELNO

Anabela i Gagi pokušali su da smire ćerku, ali im nije pošlo za rukom!

Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje u emisiji ,,Pitanja novinara" za Lunu Đogani.

Dokle ćeš večito krivi za svoje postupke? Preuzmi odgovornost, biće ti lakše - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam uzela odgovornost, nikog ja nisam prozvala. Ja sam odgovorila na pitanje, novinari nisu sami čuli i videli, neko je to njima morao da kaže. Meni je baš dosadno da pričam o Gatozu i Šebezu. Samo sam ja kriva što nisam rekla istinu. Meni Marko nikada neće verovati, svako će reći neku svoju priču. Ja ne znam samo zašto se oni pojedinačno oglašavaju. Koja priča? Ko su oni? Ne razumem! - pričala je Luna.
Ja ću samo zamoliti, Šebez ne bi ništa loše rekao - dobacio je Mlađan Jovanović.
Rekao sam da su budale koje se smeju, u pozitivnom smislu, bezveze si se prozvao. To su budaletine teške. Mogu da im kažem hvala što su mi otvorili oči - dodao je Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznavajući Lunu, ti si kriva što sve lagala, ne znam šta se desilo, znam da Nenad i ostali ljudi, kad sam i ja bila lagala, oni su 100% izvrevoltrirani pa su tako izjavila. Ti si svesno lagala! - odbrusila je Jovana Tomić Matora.
Ma to je potegnuto od strane novinara, dakle neko je pričao o tome! Ja sam rekla da me je Nenad ponizio samim time što je došao na Zadrugoviziju i slagao za pozdrav i za snimanje spota. On je pokušavao mene da ponižava. Nije mu prvi put, razumeš? - govorila je Luna.
Nisi trebala da lažeš ljude, ti si ih vređala. Svašta si rekla za Nenada. Jesi, veruj mi da jesi - dodala je Matora.
Ja sam iz inata radila neke stvari! Čula sam da ima devojku, bila sam blokirana na svim mrežama! Odblokirao me je i napisao poruku! Rekla sam istinu! Šta hoćete? Hoćete li da kažete da sam se j*bala sa Gastozom? Ja jesam lagala! - urlala je i histerila Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'