AKTUELNO

Nije skrivala da je i dalje voli!

"Kada bi te Sanja pitala da se pomirite, šta bi uradila?" - glasilo je pitanje koje je Edis Fetić postavio Jovani Tomić Matoroj pitanje u radio "Amneziji".

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše volim da imam s*ks sa Edom, jer taj "brejn fak" je neprocenjiv. Naravno da bih se pomirila, bila bih najsrećnija na svetu. Sklona sam razvijanju filmova ovde. Volela bih da sednemo i da popričamo, ukoliko se ne pomirimo, ne bih volela da je izgubim kao prijatelja. Ne znam šta sam sve ovde izgovorila u besu, zbog čega se ona naljutila. Da je Sanja bila ovde, naša svađa bi bila mnogo gora. Sanja ima pravo za mnoge stvari, ja grešim. Volela bih da ona bude prva osova koja će me sačekati, da sednemo i porazgovaramo - rekla je Matora.

"Da li i dalje stojiš pri stavu da su Sanja i Matora iscenirale čitavu priču da bi mediji pričali o njima", glasilo je pitanje za Zoricu Marković, što je ona prokomentarisala u radiju.

Jako inteligentni ljudi postavljaju pitanju. Rekla sam da bih volela da je sve iscenirano, jer mi je žao, jer znam da je to prava ljubav. Znam koliko se Sanja i Matora vole, oni to tako žele da čuju. Pitala sam to iz ljubavi prema ovoj ženi (Matoroj), jer ona zna koliko je ja volim - rekla je Zorica.
Dođeš mi večeru u "Hiltonu", jer smo se opkladili, ja sam bio da nisu režirali, ja sam tvrdio da nije - reako je Edis Fetić, koji je upao u radio.
Ne loži se, Matora, na ove patke - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta,

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'