AKTUELNO

Janjuš je odmah kritikovao Maju.

Mima Živković, Miona Jovanović i Maja Marinković već nekoliko nedelja nemaju dobar odnos. Nakon što su nedavno čuli da je Majin tata negativno u medijima pričao o ove dve cimerke, koje je nazvao jeftinim vašarskim pevaljkama, njihovi odnosi su dodatno zamršeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je večeras izbila nova svađa između ovih cimerki kada je Ermina govorila kako je Mima ukrala hranu, što je Živkovićeva negirala, pa se posvađala i sa Nikolom Orozovićem. Zatim se u sve umešala Maja, a Bane Čolak držao je Mimu koja se zaletela na ovu cimerku.

Seljančice, vašarska pevačice - rekla je Maja, Mimi.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo još jednom reci "seljančice", jeb*ć ti majku u pi*ku, k*rvetino! J*bem ti mamu k*rvinu u pi*ku. Iz sve snage ću vilicu da ti razbijem. Sve što znaš je da puš*š k*rac. Ti ćeš da nekog vređaš i ponižavaš! Nije te j*bao, samo ko nije hteo. Preterali ste ga i ti i tvoj Taki. Ma, pop*šiš mi pi*ku - rekla je Mima, Maji.
Zna se gde su ti prstiće gurali! - povikala je Miona, Maji.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ove situacije, Majin rijaliti prijatelj Marko Janjušević Janjuš bio je besan na nju jer se svađala sa Mimom i Mionom, a nešto kasnije odbio je da pojede pitu koju je Živkovićeva napravila. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'