AKTUELNO

Ovo još niste čuli!

Bane Čolak u emisiji "Pretres nedelje" saznao da njegova bivša devojka Ivana Krunić strahuje da će je on proganjati kada napusti "Zadrugu 3", jer je pozdravljao dečaka Vuka, kako su Bane i ona želeli da nazovu dete koje su planirali zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam zašto se to spominje, to je moj mali komšija. Ivana i ja smo često pričali da bismo voleli da imamo sina i da se zove Vuk. To je dete moje sestre, sve možete da proverite - istakao je Bane.
Ivana je izjavila da joj se ukočila vilica, kada si ti to izjavljivao, protumačila je da ćeš ti nju da proganjaš - goviorio je voditelj Milan Milošević.
Kao prvo, ja sam želeo da nam se sin zove Strahinja, ona je želela da se zove Vuk. Ne znam šta ona sada izmišlja. Neka uživa sa porodicom, sa bivšim momkom ako se pomirila. To dete sam ja čuvao kada je bio mali, imate na mom Instagramu slike. Ja tu ženu i dalje volim, stalno razmišljam o njoj, patim za njom, ne želim da mi izletni nešto, da kažem nešto loše o njoj - objašnjavao je Čolak.

Bane je večeras saznao da je njegova bivša devojka pod ozbiljnom prismotrom lekara, jer veruju da ju je Čolak manipulacijom ubedio da se zaljubi u njega,

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'